OmaMehiläinen-palvelulla jo yli miljoona käyttäjää

15.9.2020

Mehiläisen asiakkailleen tarjoama OmaMehiläinen-sovellus sekä sen selaimessa toimiva verkkoversio ovat vakiinnuttaneet paikkansa digitaalisten verkkopalveluiden edelläkävijoinä. OmaMehiläinen-palvelu ylitti elokuussa 1 000 000 rekisteröidyn käyttäjän rajan. OmaMehiläiseen rekisteröityneistä 500 000 käyttää mobiilisovellusta.

OmaMehiläisen käyttäjämäärien saavuttamat merkittävät virstanpylväät kertovat digitaalisten palveluiden saavuttamasta suosiosta omaan terveyteen liittyvien asioiden hoidossa.

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että pystymme kertomaan näin suurista käyttäjämääristä. On hienoa, että kehitystyömme myötä pystymme tarjoamaan joustavan digitaalisen asiointimahdollisuuden laajalle joukolle asiakkaitamme sekä Suomessa että BeeHealthy-brändimme kautta myös ulkomailla, toteaa Mehiläisen digitaalisista terveyspalveluista vastaava johtaja Ossi Laukkanen.

Sovelluksen ja verkkopalvelun käyttö on laajaa Mehiläisen kaikissa asiakasryhmissä.

- OmaMehiläiseen on rekisteröitynyt tasaisesti käyttäjiä kaikista ikäluokista: noin 21 % rekisteröityneistä on 35-44 vuotiaita, 19 % 25-34 vuotiaita ja yli 14 % 55-64 vuotiaita. Käyttäjistä noin 46 % on miehiä ja 54 % naisia, kuvailee Laukkanen.

Terveydenhuollon ammattilainen palveluksessasi 24/7

OmaMehiläinen helpottaa monin tavoin asiointia Mehiläisessä. Sovelluksen ja verkkopalvelun kautta voi muun muassa uusia reseptit, nähdä tutkimustulokset sekä hallinnoida omia ja perheen terveystietoja. OmaMehiläisen osana toimiva Digiklinikka, jossa terveydenhuollon ammattilaiset ovat kellon ympäri tavoitettavissa, on osoittautunut tärkeäksi kanavaksi koronapandemian hoidossa.

- Viimeisen 12 kuukauden aikana Digiklinikalle on otettu yhteyttä 379 000 kertaa. Digiklinikka mahdollistaa lääkärikäynnin etänä, ja näin esimerkiksi koronanäytteenottoon vaadittavat lähetteet on voitu pandemian aikana kirjoittaa tartuntariskiä minimoiden etäyhteyksin, toteaa Laukkanen.

Esimerkiksi viikolla 37 Digiklinikan yleisimmät käyntisyyt olivat ylähengitystieinfektiot (42 %) sekä covid-19-epäilyt (18 %). Myös vastataudit (2%) ja virtsarakon tulehdukset (1 %) nousivat yleisimpien käyntisyiden listalle.

Lue lisää:

OmaMehiläinen-palvelu helpottaa asiointiasi

Kirjaudu OmaMehiläiseen 


Uutinen julkaistu 15.9.2020