Mehiläisen uusi lääkärikeskus avautui Raumalla 1.6.2015

Mehiläinen laajentaa valtakunnallista palveluverkostoaan ja avasi uuden lääkärikeskus- ja työelämäpalveluita tarjoavan toimipisteen Raumalle kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Mehiläinen Rauma palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita ja laajentaa palvelutarjontaansa merkittävästi syksyyn mennessä.

Mehiläinen on laajentanut palveluverkostoaan määrätietoisesti viimeisen vuoden aikana. Raumalle avatun lääkärikeskuksen lisäksi Mehiläinen on avannut yritysasiakkaita palvelevat työelämäpalveluiden toimipisteet Joensuuhun, Äänekoskelle, Kemiin ja Seinäjoelle.

- Olemme iloisia, että pääsemme käynnistämään toimintamme myös Raumalla. Haluamme palvella raumalaisia parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme erottuvamme erityisesti palvelun laadulla ja asiakastyytyväisyydellä, joita Mehiläisessä seuraamme tarkasti. Mehiläisen asiakastyytyväisyys lääkärikeskus- ja työterveyspalveluissa on toimialalla huippuluokkaa ja tämä on myös tavoitteemme Raumalla, kertoo Mehiläinen Rauman yksikönjohtaja Harri Reunanen.

- Lääkärikeskuspalvelumme kattavat toiminnan käynnistyessä yleislääkäripalvelut ja laboratoriopalvelut. Laajennamme palveluitamme syksyyn mennessä ja vastaanottotoiminnan aloittavat muun muassa gynekologian, ortopedian sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit, jatkaa Reunanen.

Yritysasiakkaille Mehiläinen Rauma tarjoaa monipuoliset ja yrityksen tarpeisiin räätälöitävät työterveys-, työkyky ja työhyvinvointipalvelut. Yritysasiakkaat saavat asiantuntemuksen ja tiiviin kumppanuuden lisäksi Mehiläisen edistykselliset ja reaaliaikaiset työterveyden toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmät (esim. YritysMehiläinen ja EsimiesKompassi), joiden avulla voi muun muassa seurata työterveyden kustannuksia, sairauspoissaolopäivien määrää ja ennakoida esimerkiksi riskejä liittyen ennenaikaisiin työkyvyttömyyseläkkeisiin.

Mehiläinen Rauma sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Rauman keskustassa, osoitteessa Sahankatu 2. Katutasossa sijaitsevaan toimipisteeseen on helppo tulla ja sen välittömässä läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa.

Mehiläinen Rauma  on avoinna ma-to klo 8-18 ja pe klo 8-16.

Lisätietoja:
Harri Reunanen, yksikönjohtaja, Mehiläinen Rauma, p. 044 722 2049

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa


Uutinen julkaistu 3.6.2015