Mehiläinen koronatestaa Pidä huolta -konsertissa ja Emma Gaalassa

7.5.2021

Mehiläinen on mukana kulttuuritapahtumien turvallisessa järjestämisessä tarjoamalla sujuvan koronatestauksen muun muassa Pidä huolta -konsertissa ja Emma Gaalassa.

Tapahtumateollisuus ry järjestää Pidä huolta -konsertin tapahtuma-alalle perjantaina 7.5. kello 21-23. Yle välittää konsertin TV 2:lla ja Areenassa. Konsertilla tuetaan koronaepidemian vuoksi pahoin kärsinyttä tapahtuma-alaa ja nostetaan esille alan ammattilaisten tarinoita. Tavastia-klubilta suorana välitettävässä konsertissa esiintyvät Anssi Kela, Erin, Yeboyah, Maija Vilkkumaa, J. Karjalainen, Behm, Gasellit ja Jesse Markin.

Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa, Emma Gaalaa, vietetään puolestaan 14.5. Emma Gaalaa voi seurata suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa alkaen klo 19.00.

Molemmat tapahtumat järjestetään ilman yleisöä. Mehiläinen toteuttaa konserttien esiintyjille ja työryhmille sujuvan koronatestauksen. ​​​​​

- Haluamme olla osaltamme varmistamassa yhteiskunnan turvallista avautumista. Meille on kunnia-asia päästä yhteistyöhön Tapahtumateollisuuden ja Emma Gaalan organisaatioiden kanssa ja olla mukana mahdollistamassa tapahtumien järjestämistä, iloitsee asiakkuusjohtaja Kimmo Kivelä Mehiläisestä.

Mehiläinen tarjoaa sujuvaa koronatestausta testausasemillaan ympäri Suomen.

Lue lisää:

Koronavirustesti Mehiläisessä

Tekstin lähteet:

Tapahtumateollisuus ry:n tiedote 

Emma Gaalan www-sivut 


Uutinen julkaistu 7.5.2021