Asiakas näkee nyt röntgen- ja magneettikuvansa OmaMehiläisestä – digipalvelu ensimmäinen toimialalla

Mehiläisen asiakkaat pystyvät jatkossa helposti katsomaan, tallentamaan sekä jakamaan Mehiläisessä tehtyjen kuvantamistutkimusten, kuten röntgen-, ultraääni- ja magneettikuvausten, kuvia OmaMehiläinen-verkkopalvelussa. Ominaisuus on toimialalla ainutlaatuinen.

Kuvantamistutkimusten lausunnot ovat näkyneet OmaMehiläisessä jo pitkään. Jatkossa Mehiläisen asiakkaat pystyvät linkkiä klikkaamalla vaivattomasti itse katsomaan esimerkiksi röntgen- ja magneettitutkimusten kuvia verkossa.

"Uudesta ominaisuudesta on asiakkaillemme paljon käytännöllistä hyötyä. Kuvat löytyvät jatkossa aina kätevästi ja nopeasti OmaMehiläisen kautta eikä esimerkiksi CD-levyjen polttamiseen ole tarvetta. Kuvat ovat asiakkaan käytössä silloin, kun hän niitä tarvitsee, ajasta ja paikasta riippumatta", kertoo Mehiläisen kuvantamissektorin johtaja Jonas Saraneva.

Kuvat voi tallentaa OmaMehiläinen-verkkopalvelussa itselleen tai jakaa tietosuojatun linkin kuviin kolmannelle osapuolelle, esimerkiksi lääkärikäyntien yhteydessä. OmaMehiläinen-palvelu on kaikille maksuton, ja sinne voi rekisteröityä verkkopankkitunnuksilla osoitteessa oma.mehilainen.fi.

Palvelu koskee Mehiläisen lääkärikeskuksien kuvantamisessa tehtyjä kuvantamistutkimuksia, pois lukien OmaHammaslääkärisi-ketjussa tehdyt kuvantamistutkimukset. Palvelu on käytettävissä myös OmaMehiläinen-mobiilisovelluksessa kevään aikana.

Rekisteröidy OmaMehiläiseen, niin saat uuden palvelun käyttöösi!

Lue lisää: OmaMehiläinen 


Uutinen julkaistu 11.4.2017