Mehiläisen Digineuvolasta ohjausta ja neuvontaa alle 4-vuotiaan lapsen vanhemmille – mm. kotihoitoon ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä hintaan 14,90 € / kk (min. 6 kk).

osta omamehiläinen-sovelluksesta
tai lataa sovellus tästä

Digineuvola on Mehiläisen Digiklinikalla
toimiva neuvolachat-palvelu.

Digitaalinen neuvolachat -palvelu alle 4-vuotiaan lapsen vanhemmille. Tukea ja neuvoja silloin, kun fyysistä tutkimusta tai lääkäriä ei tarvita.

Sinulle vastaavat koulutetut kätilöt ja hoitajat. Apua mm. kotihoitoon, uneen, imetykseen, suun terveyteen, kasvuun ja vanhemmuuteen liittyvissä teemoissa.

Käytössäsi 24/7 hintaan 14,90 €/kk (min. 6 kk). Avaa Digineuvolan chat OmaMehiläinen-sovelluksessa ja kysy silloin, kun huoli on.

Tarvittaessa ohjaus oikeaan palveluun. Mikäli tarvitset lääkärin palveluita, kuten reseptin tai kotihoitotodistuksen, ohjataan sinut oikean palvelun pariin.

Näin saat Digineuvolan käyttöösi:

1

Avaa OmaMehiläinen-sovellus

Palvelu ostetaan OmaMehiläinen-mobiilisovelluksessa. Löydät Digineuvolan ”Lisää” -valikon ”Terveysjäsenyydet” -osiosta.

2

Tilaa Digineuvola Terveysjäsenyys

Mikäli et ole vielä liittänyt lasta profiiliisi, ohjaa sovellus sinut tekemään perheliitoksen. Lapsen lisäämiseksi tarvitset lapsen henkilöturvatunnuksen.

3

Digineuvola käytössäsi OmaMehiläisessä 24/7

Ensimmäisen 6 kk jälkeen voit päättää haluatko jatkaa tilausta toistaiseksi voimassaolevana.

Usein kysyttyä

En löydä Digineuvolaa OmaMehiläinen-sovelluksesta, mitä teen?

Digineuvolan ostaminen onnistuu ainoastaan OmaMehiläinen-sovelluksessa. Löydät Digineuvolan sovelluksen ”Lisää” -valikosta ”Terveysjäsenyydet” -osiosta. Mikäli et löydä tuotetta sovelluksesta, varmista että olet päivittänyt sovelluksen viimeisimpään versioon.

Tilaamisen jälkeen löydät Digineuvolan OmaMehiläisen Digiklinikka-välilehdeltä ”Aloita keskustelu” otsikon alta. Jos sinulla on voimassaoleva työterveys- tai muu sopimus Mehiläisellä valitse maksajatahoksi ”Maksan itse” asioidaksesi Digineuvolassa.

Ketkä toimivat asiantuntijoina Digineuvolassa?

Digineuvolassa sinulle vastaavat lasten sairauksiin perehtyneet sairaanhoitajat, kätilöt ja terveydenhoitajat. Kaikki palvelun asiantuntijat on koulutettu sisäisesti erityisesti Digineuvolan teemoihin.

Voinko saada tai uusia reseptin Digineuvolan kautta?

Digineuvolan kuukausimaksu ei sisällä lääkärin palveluita, kuten reseptien kirjoittamista, uusimista tai kotihoitotodistuksia. Digineuvolan asiantuntija ohjaa sinut tarvittaessa asioimaan esim. Digiklinikan lääkärille.

Tarvitsen kotihoitotodistuksen, saanko sen Digineuvolan asiantuntijalta?

Digineuvolan kuukausimaksu ei sisällä lääkärin palveluita, kuten reseptien kirjoittamista, uusimista tai kotihoitotodistuksia. Digineuvolan asiantuntija ohjaa sinut tarvittaessa asioimaan esim. Digiklinikan lääkärille.

Minkä ikäiselle lapselle voin ostaa Digineuvola Terveysjäsenyyden?

Palvelu on ostettavissa lapsellle heti, kun lapsi on väestörekisterissä (vaatii lapsen henkilöturvatunnuksen). Digineuvola Terveysjäsenyys on ostettavissa alle 4-vuotiaalle lapselle.

Mitä tapahtuu, kun lapsi täyttää 4 vuotta?

Toistaiseksi voimassa oleva tilaus päättyy automaattisesti sen kalenterikuukauden loppuun, jonka aikana lapsi täyttää 4-vuotta. Mikäli määräaikainen tilausjaksosi on vielä kesken, jatkuu tilaus normaalisti määräaikaisuuden loppuun asti ja päättyy tämän jälkeen.

Mitä jos asia vaatiikin lääkäriä tai käyntiä vastaanotolla?

Mikäli asiaa ei voi hoitaa Digineuvolassa, ohjataan sinut eteenpäin: Digiklinikan lääkärille silloin, kun asia voidaan ratkaista etänä – fyysiselle vastaanotolle silloin, kun vaiva vaatii selvästi vastaanotolla tutkimista tai laajempaa selvittelyä.

Huomioithan, että nämä palvelut eivät sisälly Digineuvolan kuukausihintaan.

Mitkä maksutavat ovat mahdollisia?

Tällä hetkellä tilaus on mahdollista tehdä ainoastaan OmaMehiläiseen liitetyllä maksukortilla.

Voinko tilata palvelun useammalle lapselle?

Tilaus on lapsikohtainen, mutta voit halutessasi tilata palvelun jokaiselle perheprofiiliisi liitetylle lapselle erikseen. Näin teet perheliitoksen.

Korvaako Digineuvola fyysisen neuvolan?

Ei korvaa. Digineuvolan neuvolachat tarjoaa lisätukea ja neuvoja lapsiperhearkeen.

En löydä neuvolachat-palvelua OmaMehiläinen sovelluksesta, mitä teen?

Mehiläisen neuvolachat on nimeltään Digineuvola. Digineuvola Terveysjäsenyyden ostaminen onnistuu ainoastaan OmaMehiläinen-sovelluksessa. Löydät Digineuvolan sovelluksen ”Lisää” -valikosta ”Tilauspalvelut” -osiosta. Mikäli et löydä palvelua sovelluksesta, varmista että olet päivittänyt sovelluksen viimeisimpään versioon.

Tilaamisen jälkeen löydät Digineuvolan OmaMehiläisen Digiklinikka-välilehdeltä ”Aloita keskustelu” otsikon alta. Jos sinulla on voimassaoleva työterveys- tai muu sopimus Mehiläisellä valitse maksajatahoksi ”Maksan itse” asioidaksesi Digineuvolassa.

Voiko Digineuvolassa asioida ilman kuukausimaksullista Terveysjäsenyyttä?

Voit asioida Digineuvolassa myös kertamaksulla. Yksittäisen käynnin hinta ilman kuukausimaksullista Terveysjäsenyyttä on 19,90 €.