Digineuvola 14,90 €/kk

Kysy silloin, kun huoli on – hanki Digineuvola lapsellesi kiinteään kuukausihintaan. Digineuvolan kätilöt ja hoitajat käytössäsi 24/7. Digineuvolan neuvolachat toimii OmaMehiläinen-sovelluksessa.

Huom! Palvelua ei voi tilata tietokoneella, eikä OmaMehiläisen selainversiossa – tarvitset älylaitteen ja OmaMehiläinen-sovelluksen. Lataa sovellus tästä:

   

Onko sinulla jo sovellus?

Osta sovelluksesta

Mehiläisen Digineuvolasta ohjausta ja neuvontaa alle 4-vuotiaan lapsen vanhemmille – mm. kotihoitoon ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä hintaan 14,90 € / kk (min. 6 kk).

osta omamehiläinen-sovelluksesta
tai lataa sovellus tästä

Digineuvola on Mehiläisen Digiklinikalla
toimiva neuvolachat-palvelu.

Digitaalinen neuvolachat -palvelu alle 4-vuotiaan lapsen vanhemmille. Tukea ja neuvoja silloin, kun fyysistä tutkimusta tai lääkäriä ei tarvita.

Sinulle vastaavat koulutetut kätilöt ja hoitajat. Apua mm. kotihoitoon, uneen, imetykseen, suun terveyteen, kasvuun ja vanhemmuuteen liittyvissä teemoissa.

Käytössäsi 24/7 hintaan 14,90 €/kk (min. 6 kk). Avaa Digineuvolan chat OmaMehiläinen-sovelluksessa ja kysy silloin, kun huoli on.

Tarvittaessa ohjaus oikeaan palveluun. Mikäli tarvitset lääkärin palveluita, kuten reseptin tai kotihoitotodistuksen, ohjataan sinut oikean palvelun pariin.

Näin saat Digineuvolan käyttöösi:

1

Avaa OmaMehiläinen-sovellus

Palvelu ostetaan OmaMehiläinen-mobiilisovelluksessa. Löydät Digineuvolan ”Lisää” -valikon ”Terveysjäsenyydet” -osiosta.

2

Tilaa Digineuvola Terveysjäsenyys

Mikäli et ole vielä liittänyt lasta profiiliisi, ohjaa sovellus sinut tekemään perheliitoksen. Lapsen lisäämiseksi tarvitset lapsen henkilöturvatunnuksen.

3

Digineuvola käytössäsi OmaMehiläisessä 24/7

Ensimmäisen 6 kk jälkeen voit päättää haluatko jatkaa tilausta toistaiseksi voimassaolevana.

Usein kysyttyä

Digineuvolan ostaminen onnistuu ainoastaan OmaMehiläinen-sovelluksessa. Löydät Digineuvolan sovelluksen ”Lisää” -valikosta ”Terveysjäsenyydet” -osiosta. Mikäli et löydä tuotetta sovelluksesta, varmista että olet päivittänyt sovelluksen viimeisimpään versioon.

Tilaamisen jälkeen löydät Digineuvolan OmaMehiläisen Digiklinikka-välilehdeltä ”Aloita keskustelu” otsikon alta. Jos sinulla on voimassaoleva työterveys- tai muu sopimus Mehiläisellä valitse maksajatahoksi ”Maksan itse” asioidaksesi Digineuvolassa.

Digineuvolassa sinulle vastaavat lasten sairauksiin perehtyneet sairaanhoitajat, kätilöt ja terveydenhoitajat. Kaikki palvelun asiantuntijat on koulutettu sisäisesti erityisesti Digineuvolan teemoihin.

Digineuvolan kuukausimaksu ei sisällä lääkärin palveluita, kuten reseptien kirjoittamista, uusimista tai kotihoitotodistuksia. Digineuvolan asiantuntija ohjaa sinut tarvittaessa asioimaan esim. Digiklinikan lääkärille.

Digineuvolan kuukausimaksu ei sisällä lääkärin palveluita, kuten reseptien kirjoittamista, uusimista tai kotihoitotodistuksia. Digineuvolan asiantuntija ohjaa sinut tarvittaessa asioimaan esim. Digiklinikan lääkärille.

Palvelu on ostettavissa lapsellle heti, kun lapsi on väestörekisterissä (vaatii lapsen henkilöturvatunnuksen). Digineuvola Terveysjäsenyys on ostettavissa alle 4-vuotiaalle lapselle.

Toistaiseksi voimassa oleva tilaus päättyy automaattisesti sen kalenterikuukauden loppuun, jonka aikana lapsi täyttää 4-vuotta. Mikäli määräaikainen tilausjaksosi on vielä kesken, jatkuu tilaus normaalisti määräaikaisuuden loppuun asti ja päättyy tämän jälkeen.

Mikäli asiaa ei voi hoitaa Digineuvolassa, ohjataan sinut eteenpäin: Digiklinikan lääkärille silloin, kun asia voidaan ratkaista etänä – fyysiselle vastaanotolle silloin, kun vaiva vaatii selvästi vastaanotolla tutkimista tai laajempaa selvittelyä.

Huomioithan, että nämä palvelut eivät sisälly Digineuvolan kuukausihintaan.

Tällä hetkellä tilaus on mahdollista tehdä ainoastaan OmaMehiläiseen liitetyllä maksukortilla.

Tilaus on lapsikohtainen, mutta voit halutessasi tilata palvelun jokaiselle perheprofiiliisi liitetylle lapselle erikseen. Näin teet perheliitoksen.

Ei korvaa. Digineuvolan neuvolachat tarjoaa lisätukea ja neuvoja lapsiperhearkeen.

Mehiläisen neuvolachat on nimeltään Digineuvola. Digineuvola Terveysjäsenyyden ostaminen onnistuu ainoastaan OmaMehiläinen-sovelluksessa. Löydät Digineuvolan sovelluksen ”Lisää” -valikosta ”Tilauspalvelut” -osiosta. Mikäli et löydä palvelua sovelluksesta, varmista että olet päivittänyt sovelluksen viimeisimpään versioon.

Tilaamisen jälkeen löydät Digineuvolan OmaMehiläisen Digiklinikka-välilehdeltä ”Aloita keskustelu” otsikon alta. Jos sinulla on voimassaoleva työterveys- tai muu sopimus Mehiläisellä valitse maksajatahoksi ”Maksan itse” asioidaksesi Digineuvolassa.

Voit asioida Digineuvolassa myös kertamaksulla. Yksittäisen käynnin hinta ilman kuukausimaksullista Terveysjäsenyyttä on 19,90 €.

Lisää aiheesta