Töölön Tapaturmapäivystys

Tapaturmapäivystys Töölön Mehiläisessä hoitaa kaikki tapaturmat, kuten venähdykset, murtumat, haavat, palovammat ja silmävammat. Päivystys on tarkoitettu kaikille – lapsille, aikuisille, urheilijoille ja ikääntyneille.Tarvittaessa tapaturmapäivystyksestä ohjataan lisätutkimuksiin. Töölön Mehiläinen tarjoaa asiakkailleen nopean yksilöllisen kipsauspalvelun ja laajat kuvantamisen mahdollisuudet: röntgen, MRI, tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia.

Milloin tapaturmapäivystykseen?

Töölön tapaturmapäivystys hoitaa kaikki tapaturmat, esimerkiksi:

  • Ortopediset tapaturmat kuten venähdykset ja murtumat
  • Palovammat
  • Haavat
  • Silmävammat

Huomioithan, että jos kyseessä on jokin muu asia kuin tapaturma, esimerkiksi äkillinen sairastuminen, voit varata ajan myös Yleislääkäripäivystykseen.

Milloin tapaturmapäivystys on auki?

Katso aukioloajat toimipisteen sivuilta.

Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen:

Tapaturmapäivystyksessä asiantuntevaa traumaosaamista

Kaikki Töölön Tapaturmanpäivystyksen lääkärit ovat perehtyneet nimenomaan erilaisten tapaturmien hoitoon kaiken ikäisillä potilailla. Valtaosalta työkokemusta löytyy Tapaturmapäivystyksistä yli 10v ja kaikilta vähintään 5v työkokemus nimenomaan Tapaturmien diagnostiikasta ja hoidosta. Osalla lääkäreistämme on lisäksi erityisosaamista nimenomaan lapsipotilaiden hoidosta.

Töölön Tapaturmapäivystyksen hinnat

Vastaanottokäyntien (20min) hinnat (22.4.2020):

Ajankohta Erikoistuva Kirurgi/erikoislääkäri
Arkena: klo 9-21 75 € 110 €
Arkena: klo 21-> 150 € 195 €
Lauantaina: klo 9-18 97,5 € 155 €
Lauantaina: klo 18-21 150 € 195 €
Sunnuntaina: klo 9-21 150 € 195 €

Toimenpiteet (esim. haavan ompelut ja murtumien paikalleen asetukset) veloitetaan käytetyn vastaanottoajan mukaan. Tyypillisesti haavan ompelu veloitetaan 30 min mukaan ja murtuman paikaalleen asetus + kipsaus 45min vastaanottokäynnin mukaan. Kuvantamistutkimuksista veloitetaan erikseen. Yksittäisten röntgenkuvien hinnat vaihtelevat 100-250 € välillä ja muiden kuvantamistutkimusten (tietokonetomografia, MRI, UÄ) hinnat laajuudesta riippuen 100-800 € välillä. Tapaturmapäivystäjä pystyy kertomaan tutkimusten ja toimenpiteiden tarkat hinnat ennen kuvien ottamista tai toimenpiteiden suorittamista. Huom! esim. rannemurtuman kipsauksen jälkeisestä asennon varmistavasta kontrollikuvasta ei veloiteta potilasta.

Asiantuntijat ja toimipisteet

Esa Anttila
Kirurgi,ortopedian ja traumatologia erikoislääkäri
Timo Aronen
LL, yleislääkäri
9.3
Helena Ervasti
LL, ortopedian ja traumatologian erik.lääkäri
9.6
Peter Ess
LL,ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
9.6

Lisää aiheesta

lokakuu 2021viikko 41