Mehiläinen öppnar en läkarcentral i Borgå

Den 18 april öppnar Mehiläinen Borgå sina dörrar invid torget på adressen Fredsgatan 29. Läkarcentralen erbjuder heltäckande allmän- och specialistläkartjänster till företags- och privatkunder i området. Mehiläinen söker stark tillväxt i Nyland. Mehiläinen har kraftigt byggt ut sitt nätverk av enheter i Nyland. Senast inleddes verksamheten i Ekenäs och Karis, och nu står Borgå i tur.

- Vi söker stark tillväxt i Nyland genom företagsköp och genom att öppna nya enheter. Vårt mål är ett brett utbud av tjänster för både våra företags- och privatkunder, säger affärsverksamhetsdirektör Johanna Asklöf på Mehiläinen.

- Vår företagskundbas i Borgå är tillräckligt bred för att vi ska öppna en egen verksamhet. Vi har också många kunder inom företagshälsovården som bor i Borgå och jobbar i huvudstadsregionen. Framöver kan vi erbjuda dem företagshälsovårdstjänster även på deras hemort, säger hon.

Heltäckande allmän- och specialistläkartjänster

Mehiläinen Borgå inleder sin verksamhet på en central plats invid torget. Valet av platsen var naturlig.

- Lokalen finns lämpligt i samma byggnad, där Mehiläinens Oma Hammaslääkäri redan har sin mottagning. Våra kunder får alla tjänster på en och samma adress, säger Asklöf.

Mehiläinen Borgå erbjuder heltäckande allmän- och specialistläkartjänster samt företagshälsovårdstjänster till sina kunder. Utbudet breddas i höst på basis av efterfrågan.

Tidsbokning till Mehiläinen Borgå kan göras på Mehiläinens nationella kundtjänst antingen på webben www.mehilainen.fi eller per telefon på 010 414 00 (0,084 €/min).


Nyhet publicerad 18.4.2016