Pääasia-podcast

Pääasia-podcastissa Mehiläisen psykoterapeutti Ville Merinen kutsuu julkisuudesta tuttuja henkilöitä terapeutin tuoliin puhumaan mielenterveyden asioista. Jaksot ilmestyvät keskiviikkoisin.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana Niko Saarinen

Heti kun ilta tulee, niin mulla tulee ihan järkyttävä kuolemanpelko itteni ja läheisteni suhteen. - Niko Saarinen

Ensimmäisessä Pääasia -podcastin jaksossa on vieraana viihteen monitaituriksi itseään tituleeraava Niko Saarinen. Jaksossa Niko ja psykoterapeutti Ville Merinen keskustelevat seksuaalisuudesta, burn outista ja julkisuuden paineista, ja syventyvät Nikoa vaivaavaan unettomuuteen.

Toisessa jaksossa vieraana Martina Aitolehti

Martina Aitolehti launaus podcast-jaksosta

​​Toisessa jaksossa vieraana yrittäjä ja urheilija Martina Aitolehti. Psykoterapeutti-Ville ja Martina keskustelevat jaksossa ihmissuhteiden haasteista ja kipeistä eroista. Miten rakentaa suhde alusta alkaen terveeksi? Entä miten Martina on oppinut käsittelemään tunteitaan?

Kolmannessa jaksossa vieraana Enni Koistinen

Enni Koistinen sitaatti podcastista

Rakastettu podcast-juontaja ja yrittäjä Enni Koistinen saapui psykoterapeutti-Villen vieraaksi keskustelemaan hyvästä ja huonosta stressistä. Keskustelussa nousi esiin myös kipeät kokemukset lapsuuden kiusaamisesta, anonyymistä nettivihasta, sekä monta hyvää vinkkiä siihen miten rentoutua kiireisen arjen keskellä.

Neljännessä jaksossa vieraana Eero Ettala

Eero Ettala sitaatti podcastista

Vanhemmuus on elämän suurimpia mullistuksia, ja tuo mukanaan tunteiden koko skaalan. Pääasia-podcastin neljännessä jaksossa lumilautailija Eero Ettala jakaa omia tunnelmiaan perhe-elämän tuomasta muutoksista, kun kotona on alle vuoden ikäinen esikoinen.

Mielenterveys on kaiken terveyden perusta – pääasia. Jos se järkkyy, järkkyy koko hyvinvointi. Olipa elämän solmukohdat isoja tai pieniä, on tärkeintä ettei jää yksin. Me Mehiläisen sadat ammattilaiset olemme täällä sinua varten.

Lisää aiheesta