Pääasia-podcast

Huippusuosittu Pääasia-podcast saa jatkoa! Podcastin toisella tuotantokaudella Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholm saa vieraakseen mielenkiintoisia julkisuuden henkilöitä puhumaan mielenterveyden aiheista, vaikeista kokemuksista sekä elämän huippuhetkistä.

K2: Jakso 1 – Sointu Borg & itsetunto

Sointu Borg

Diili-voittaja ja yrittäjä Sointu Borg on tullut julkisuudessa tunnetuksi räväkästä ja itsevarmasta tyylistään. Mutta millainen on nainen tämän ulkokuoren alla, ja mitkä kokemukset ovat rakentaneet vahvan itsetunnon?

K2: Jakso 2 – Kimmo Vehviläinen & intohimo

Kimmo Vehviläinen

Hienon uran radiossa tehnyt juontaja Kimmo Vehviläinen kertoo oman tarinansa siitä, miten kesätyökokeilusta tuli kutsumus, mutta myös uupumuksen aiheuttaja. Keskustelussa myös kotikasvatuksen rooli elämänvalinnoissa, riittämättömyyden tunteet sekä rakkaus.

K2: Jakso 3 – Roope Salminen & riippuvuus

Roope Salminen

Näyttelijä-juontaja Roope Salminen keskustelee terapeutti-Thean kanssa vaiherikkaasta elämästään, urastaan ja siitä, millaista on elää julkisen paineen luomassa ristiriidassa toipuvana alkoholistina.

K2: Jakso 4 – Karoliina Tuominen & huijarisyndrooma

Karoliina Tuominen

Radiojuontaja ja somepersoona Karoliina Tuominen keskustelee terapeutti-Thean kanssa huijarisyndroomasta. Miten pitää pää mukana nopeasti edenneellä uralla, ottaa vastaan positiivista palautetta ja löytää oma juttunsa?

K2: Jakso 5 – Ali Jahangiri & uusi ura

Ali Jahangiri

Koomikkona tunnetuksi tullut Ali Jahangiri on tehnyt urallaan uuden aluevaltauksen, ja opiskellut kauppiaaksi. Keskustelussa terapeutti-Thean kanssa käsitellään oman identiteetin uudelleenrakentamista, vanhemmuutta sekä uupumuksen oireita. Voiko ihminen väsyä, vaikka tekee mitä rakastaa?

K2: Jakso 6 – Katja Ståhl & tasapaino

Katja Ståhl

Värikkään elämän kokenut rakastettu toimittaja-juontaja Katja Ståhl saapuu terapeutti-Thean vieraaksi. Kipeät lapsuusmuistot ja monivaiheinen ura nivoutuu mutkien jälkeen tasapainon löytämiseen.

Pääasia-podcastin ensimmäisellä kaudella psykoterapeutti Ville Merinen kutsui julkisuudesta tuttuja henkilöitä terapeutin tuoliin puhumaan mielenterveyden asioista.

K1: Jakso 1 - Niko Saarinen ja unettomuus

Heti kun ilta tulee, niin mulla tulee ihan järkyttävä kuolemanpelko itteni ja läheisteni suhteen. - Niko Saarinen

Ensimmäisessä Pääasia-podcastin jaksossa on vieraana viihteen monitaituriksi itseään tituleeraava Niko Saarinen. Jaksossa Niko ja psykoterapeutti Ville Merinen keskustelevat seksuaalisuudesta, burn outista ja julkisuuden paineista, ja syventyvät Nikoa vaivaavaan unettomuuteen.

K1: Jakso 2 - Martina Aitolehti ja ero

Martina Aitolehti launaus podcast-jaksosta

​​Toisessa jaksossa vieraana yrittäjä ja urheilija Martina Aitolehti. Psykoterapeutti-Ville ja Martina keskustelevat jaksossa ihmissuhteiden haasteista ja kipeistä eroista. Miten rakentaa suhde alusta alkaen terveeksi? Entä miten Martina on oppinut käsittelemään tunteitaan?

K1: Jakso 3 - Enni Koistinen ja stressi

Enni Koistinen sitaatti podcastista

Rakastettu podcast-juontaja ja yrittäjä Enni Koistinen saapui psykoterapeutti-Villen vieraaksi keskustelemaan hyvästä ja huonosta stressistä. Keskustelussa nousi esiin myös kipeät kokemukset lapsuuden kiusaamisesta, anonyymistä nettivihasta, sekä monta hyvää vinkkiä siihen miten rentoutua kiireisen arjen keskellä.

K1: Jakso 4 - Eero Ettala ja vanhemmuus

Eero Ettala sitaatti podcastista

Vanhemmuus on elämän suurimpia mullistuksia, ja tuo mukanaan tunteiden koko skaalan. Pääasia-podcastin neljännessä jaksossa lumilautailija Eero Ettala jakaa omia tunnelmiaan perhe-elämän tuomasta muutoksista, kun kotona on alle vuoden ikäinen esikoinen.

Mielenterveys on kaiken terveyden perusta – pääasia. Jos se järkkyy, järkkyy koko hyvinvointi. Olipa elämän solmukohdat isoja tai pieniä, on tärkeintä ettei jää yksin. Me Mehiläisen sadat ammattilaiset olemme täällä sinua varten.