Pääasia-podcast

Huippusuositussa Pääasia-podcastissa käsitellään tärkeitä mielenterveyteen liittyviä aiheita yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Uusimmassa jaksossa psykoterapeutti-Thea ja artisti Tuure Boelius keskustelevat mm. nettivihasta ja arvostelusta.

Mehiläisen Pääasia-podcastissa julkisuudesta tutut henkilöt kertovat omakohtaisista kokemuksistaan tärkeisiin mielenterveyden teemoihin liittyen yhdessä asiantuntijan kanssa.

Tutustu jaksoihin

Uusin kausi

Huippusuosittu Pääasia-podcast jatkuu jälleen. Uusimmassa jaksossa vieraana on artisti Tuure Boelius.

Lue lisää

Erikoisjakso

Pääasia-podcastin erikoisjaksossa Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholm keskustelee Jare ”Cheek” Tiihosen kanssa. Jare avaa elämänsä käännekohtia ja moninaisia vaiheita.

Kuuntele erikoisjakso

Toinen kausi

Toisella Pääasia-podcastin kaudella puhutaan huijarisyndroomasta, itsetunnosta, riippuvuudesta, tasapainon löytämisestä, uudesta urasta yhdessä Ali Jahangirin, Karoliina Tuomisen, Katja Ståhlin, Kimmo Vehviläisen, Roope Salmisen ja Sointu Borgin kanssa.

Lue lisää

Ensimmäinen kausi

Pääasia-podcastin ensimmäisellä kaudella Eero Ettala, Enni Koistinen, Martina Aitolehti ja Niko Saarinen puhuvat unettomuudesta, erosta, stressistä ja vanhemmuuden haasteista.

Lue lisää

Haluatko keskusteluapua heti?

Stressaako? Ahdistaako? Oletko huolissasi omasta tai läheisesi mielen hyvinvoinnista?
Huoli-chatissa saat nopeasti apua mielen hyvinvoinnin asiantuntijalta.

Tutustu Huoli-chattiin

Onko elämässäsi kriisi?

Oletko itse tai onko läheisesi kokenut äkillisen kriisin? Älä epäröi hakea apua. Lue kriisin vaiheista ja erilaisista kriisitilanteista. Asiantuntijamme ovat apunasi.

Apua ja tukea kriiseihin

Asiantuntijamme ovat apunasi

Mielenterveys on kaiken terveyden perusta – pääasia. Jos se järkkyy, järkkyy koko hyvinvointi. Olipa elämän solmukohdat isoja tai pieniä, on tärkeintä ettei jää yksin. Me Mehiläisen sadat ammattilaiset olemme täällä sinua varten.

Lisää aiheesta