Liikunnan ilo ja hyvinvoinnin edistäminen

Blogi 27.3.2017

Säännöllinen ja sopivasti kuormittava liikunta tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttaa selviytymään arjen vaatimuksista niin työssä kuin vapaa-ajalla. Lisäksi se auttaa hallitsemaan stressiä ja oikein ajoitettuna helpottaa nukahtamista ja parantaa unen laatua. Liikunnan avulla voidaan myös vähentää ahdistusta ja jännitystiloja haastavissa elämäntilanteissa.

Mehiläinen HeiaHeia-palvelut yrityksille mahdollistavat erilaisten kattavien hyvinvointiohjelmien rakentamisen koko henkilöstölle. Käyttäjä saa itselleen henkilökohtaisen hyvinvointipäiväkirjan, jonka avulla voi seurata omaa ja kollegoiden aktiivisuutta. Palveluun on myös lisätty valmiita valmennusohjelmia liittyen muun muassa liikunnan omatoimiseen harjoitteluun, rentoutumiseen , työpäivän jaksottamiseen ja työergonomiaan.

Tavoite on tehdä yritysten kanssa tuloksellista hyvinvointityötä. Siksi Mehiläisen moniammatillinen tiimi tukee työelämäpalveluiden asiakkaita liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisessä yhdessä henkilöstön kanssa.

Uskomme, että omaehtoinen, myönteisiä elämyksiä tuottava, sopivasti haastava ja kuormittava liikunta tukee ja edistää psyykkistä, sosiaalista ja fyysistä hyvinvointia ja siten parantaa yksilön suorituskykyä. Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen tekee työnsäkin paremmin!

Blogitekstin on kirjoittanut HeiaHeian tuotepäällikkö Sanna Hokka, joka toivottaa kaikille reipasta kevättä.

Jatka keskustelua blogin aiheesta Mehiläisen Facebookissa , Twitterissä  ja LinkedInissä !