Tuomo Korhonen

Käsikirurgi
Asiakasarvio 9.8
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl
Tuomo Korhonen teki täyden kympin arvoista työtä. Suosittelen lämpimästi!

Tervetuloa vastaanotolle!

Olen kyynärvarren, ranteen ja käden alueen vammojen ja sairauksien hoitoon erikoistunut kirurgian erikoislääkäri. Käsikirurgi on myös ääreishermoston neurokirurgi, jonka erityisosaamisalueeseen kuuluvat mm. ääreishermoston vammojen, hermopinteiden ja kasvainten kirurginen hoito.

Ihmisen käsi on hyvin tiiviisti rakennettu monimutkainen kokonaisuus, jonka hyödyntäminen on yhdessä kielellisten taitojen kanssa näytellyt oleellista roolia lajimme kehittymisen kannalta. Käden alueen vammat ja sairaudet aiheuttavat erittäin usein merkittävää haittaa työkyvylle ja arjessa pärjäämiselle. Usein nämä asiat tulevat yllätyksenä sekä potilaalle, että hoitohenkilökunnalle ja aluksi kuvitellaan että kyse on ”vain pikku jutusta”. Varhainen arvio, kuntoutus ja tarvittaessa oikea-aikainen leikkaushoito pystyy merkittävästi vähentämään sairastavuutta ja nopeuttamaan työelämään ja arkeen palaamista.

Tarjoan säännöllisesti käsikirurgin vastaanottopalveluita Kajaanin Mehiläisessä ja yksityisen sektorin potilaat leikkaan Oulun Mehiläisessä.

Olkanivelen, olkavarren ja kyynärnivelen murtumien tai nivelrikkovaivojen perustason kirurgiset selvittelyt voimme tehdä vastaanotollani myös.

Jos sinulle on vaivasi vuoksi tehty kuvantamistutkimuksia muualla, otathan ne mukaan lausuntoineen. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Käsikirurgia

Kiinnostuksen kohteet

 • Sormivamma
 • Dupuytren, kämmenkalvon kurouma
 • Ranteen ja sormien vaivat ja vammat
 • Käden nivelsidevamma
 • Käden nivelrikko

Palvelut

 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Oulu
Kauppurienkatu 9
Avoinna tänään
10:00 - 18:30
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Kajaani
Kauppakatu 30
Suljettu tänään
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
  Hinta-arvio 183.80 € (*171.80 €)
 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
  Hinta-arvio 196.80 € (*184.80 €)