Tuomas Ruohola

Fysioterapeutti

Olen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta kiinnostunut fysioterapeutti, jolla on myös pitkä asiakaspalvelukokemus. Omia kiinnostuksen kohteitani ovat etenkin rasitusvammat sekä alaraajojen tuki- ja liikuntaelinvammat. Koulutuksen ja kokemuksen kautta minulla onkin eniten ymmärrystä alaraajojen fysioterapiasta, etenkin polven ja nilkan/jalkaterän osalta.

Seuraan mahdollisimman paljon ja monipuolisesti hyvinvointiin liittyviä tutkimuksia ja luen alan kirjallisuutta. Täten pyrin käyttämään tutkittua tietoa vastaanotollani sekä myös pohtimaan muiden osa-alueiden mm. ravinnon ja elämäntapojen merkitystä hoidoissa.

Hoidan kaikkia asiakkaita samalla innolla ja positiivisella, palvelevalla asenteella. Hoidan niin nuoria, urheilijoita, työikäisiä ja varttuneempia henkilöitä. Autan ihmisiä, ei paitsi ongelmatilanteissa, mutta myös esimerkiksi tekemään kuntosali- tai juoksuohjelmia tai opastamaan näiden harrastusten parissa oikeaoppista tekemistä.

Mikään vaiva ei ole liian pieni vastaanotollani. Hoitomuotoja ovat niin käsittelyt, mobilisaatiot, kinesioteippaus, liikkeiden antaminen sekä ohjaaminen ja asiakkaan itse suorittama kotiharjoittelu.

Harrastan kestävyysurheilua sekä olen entinen voimanostaja. Lähipiirini kostuu niin juoksijoista, hiihtäjistä, suunnistajista ja voimaharrastajista, joten oman urheilutaustan sekä lähipiirin kautta on tullut koettua ja nähtyä kaikenlaista.

Mikäli sopivia aikoja ei löydy vapaana tai jokin askarruttaa, laita kiitos sähköpostia tuomas.ruohola@mehilainen.fi.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Hoidan pääsääntöisesti yli 15-vuotiaita. Peruuttamattomasta ja käyttämättömästä ajasta veloitetaan käynti kokonaisuudessaan ja saman päivän aikana perutuista käynneistä puolet.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Polvivaivat ja -vammat
 • Nilkan ja jalkaterän vaivat ja vammat
 • Urheilu- ja rasitusvammat
 • Voimaharjoittelu
 • Juoksu

Tutkinnot

 • Fysioterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, sujuva

Palvelut

 • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Avoinna tänään
08:00 - 21:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Hämeenlinna
Talaskuja 3
Avoinna tänään
07:30 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia
  Hinta-arvio 107.15 € (*107.15 €)