Tomi Räisänen

Fysioterapeutti

Asiakkaan yksilöllinen huomioiminen on aina ensisijaisena työssäni. Lähtökohtani hyvinvoinnillesi ja kuntoutumisellesi on aina hyvin toimiva yhteistyö, jonka mahdollistaa molemminpuolinen kunnioitus asiakkaan ja terapeutin välillä. Tavoitteenani on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi niin arjessa, työssä kuin harrastustenkin parissa. Terveydenhuollon alalla olen toiminut monessa eri ympäristössä. Olen työskennellyt niin huippu-urheilun, työhyvinvoinnin kuin yksityisten ihmisten parissa jo pitkään. Minulla on ammattiurheilijan tausta ja kehonhuollon puolella olen toiminut eri lajien parissa kuten jääkiekon, sulkapallon, uimahyppyjen, alppihiihdon ja cheerleadingin. Jääkiekossa olen valmentanut eri puolilla maailmaa.

Erikoisalana kansainvälinen hengitysohjaajan koulutus ja osaaminen. Hengityksen muutaamisella ja harjoittelemisella voidaan saada apua useisiin erilaisiin epäspesifeihin kipuihin sekä vaivoihin. Hengitys osana liikettä on myös erittäin tehokas kuntoutuksen muoto.

Omaan vuosien kokemuksen manuaalisesta terapiasta. Erityisosaamista kinesio- ja tukiteippaamisessa ja alaraaja-analyysien sekä yksilöllisten tukipohjallisten teossa. Olen toiminut kinesioteippaus kouluttajana vuodesta 2010 lähtien.

Suomen naisten jääkiekon MM- ja Olympiajoukkue 2009-2010,

Kiinan jääurheiluliitto 2011-2012.

Kiinnostuksen kohteeni on ihmisen hoito kokonaisuutena. Erilaiset vaivat ja kiputilat muodostuvat usein monesta eri kokonaisuudesta, joten teen työtäni huomioiden eri osa-alueet kokonaisuutena. Lisäksi olen kiinnostunut urjheilijoiden kuntouttamisesta, tuki-ja liikuntaelin vaivoista sekä leikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta.

Ajanvarausohje

Mehiläinen Kielotiellä ja Airportissa ottaa vastaan fysioterapia-asiakkaita.
Yksilöllisten pohjallisten valmistaminen Airportissa.
Työ- ja yksityisasiakkaat.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

  • Urheilu- ja rasitusvammat
  • Selkävaivat ja -vammat
  • Niska- ja hartiaseudun vaivat
  • Alaraajan lihasvammat

Tutkinnot

  • Fysioterapeutti

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, äidinkieli