Tiiamari Tuominen

Johtava ravitsemusterapeutti

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Omaan monipuolisen työkokemuksen perusterveydenhuollosta ja erikoissairaanhoidosta, joten vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki ravitsemuksesta kiinnostuneet, ravitsemushoitoa tarvitsevat tai ravitsemushaasteiden kanssa kamppailevat asiakkaat ja potilaat vauvasta vaariin. Erityisosaamisalueitani ovat syömishäiriöiden ja häiriintyneen syömiskäyttäytymisen ravitsemushoito, toiminnallisten vatsavaivojen ravitsemushoito ja erityisruokavaliot, joustava, voimavarakeskeinen painonhallintaohjaus sekä urheilijoiden ja aktiiviliikkujien ravitsemus. Minulta löytyy työterveyshuollon pätevyys.

Kohtaan potilaani aina yksilöinä kiireettömästi. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Ajatusmaailmaani ammattilaisena:

"Hyvin harvoin ruokailun haasteissa on kyse vain tiedosta. Mielialat, tunteet, arvot, asenteet, pelot ja ruoka osana elämäntilanteen kokonaisuutta ovat ohjauskeskusteluni keskiössä. Usein tavoitteet muuttuvat ja elävät elämäntilanteiden ja kehittymisen mukana. Haluan olla tukena jokaisen asiakkaani sekä potilaani matkalla kuuntelemalla, keskustelemalla ja kysymyksiin vastaamalla. Me kaikki olemme ihmisinä ainutlaatuisia, mistä johtuen myös ohjauksen tulee olla asiakaslähtöistä ja yksilöllistä. Oma tavoitteeni on suunnata ravitsemuskeskustelussa huomio asiakkaan jaksamiseen, voimavaroihin, onnistumisiin, ruokailon palauttamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – oli tavoitteena sitten kehittyä urheilijana, saada lisää energiaa arjessa jaksamiseen tai voimavaroja itselle merkityksellisten asioiden toteuttamiseen."

Lue lisää:

Lääkäripodi jakso 7 - Ääntä kohti

Vieraskynäkirjoitus Lihastohtori Juha Hulmin blogissa: Urheilijoiden syömishäiriöt ja alhainen energian saatavuus - suojaavat tekijät, altistavat tekijät ja seuraukset  

Sosiaalinen media @clinicaldietitian.tiia

Ajanvarausohje

Otan vastaan kaiken ikäisiä asiakkaita. Sekä yksityisasiakkaita että työterveyden asiakkaita. Vastaanotto sijaitsee Mehiläinen Tampereen Kaupissa. Mahdollisuus myös etävastaanottoon.


Mikäli olet varaamassa aikaa vatsavaivojen, allergioiden tai erikoisruokavalioiden ravitsemushoidon vuoksi, pyydän sinua kohteliaasti täyttämään oheisesta linkistä löytyvän ruokapäiväkirjan ohjeiden mukaisesti ennen vastaanottokäyntiämme, mikäli mahdollista. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ei hätää - käydään ruokailuja läpi keskustellen. Ruokapäiväkirjan löydät osoitteesta https://www.mehilainen.fi/static/964ca5d22e15fca2562e4290136c8cea/Mehilainen_ruokapaivakirja_A4_taytettava.pdf tai Mehiläisen Ravitsemusterapia -sivun alalaidasta.

Mikäli olet aktiiviliikkuja tai urheilija, pyytäisin sinua kohteliaasti lähettämään edeltä löytyvän ruokapäiväkirjan täytettynä viimeistään viikkoa ennen vastaanottokäyntiämme sähköpostitse, tietoturvasyistä ilman henkilötietoja.


Mikäli varaat ajan ilman lähetettä, kirjoita ajanvarauskenttään muutamalla sanalla vastaanottokäynnin syy. Näin pystyn valmistautumaan tapaamiseemme jo ennakkoon.


Videovastaanotolle voit varata ajan verkkoajanvarauksen tai Oma Mehiläisen kautta. Videoyhteyttä varten saat Teams-linkin, jonka avaat varaamanasi ajankohtana. Linkin avattuasi odota videokeskustelun alkamista. Puhelinvastaanoton alkaessa soitan sinulle varaamasi ajankohtana.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!


Hinnoittelu aikaperusteinen, 60 min/145 €, 75 min/181,25 €, 90 min/217,5 € ja 120 min/290 €. Kokonaishinnassa huomioidaan vastaanottoon valmistautumiseen sekä mahdollisten jatko-ohjeiden kirjaamiseen kuluva aika sekä itse vastaanoton kesto.

Ruokapäiväkirjalaskennan osalta veloitetaan ruokapäiväkirjan laskentaan sekä analysointiin kulunut aika, tuntihinta laskennassa 145 €/h.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Ravitsemusterapia
 • Urheilu Mehiläinen
 • Työterveyshuollon pätevyys

Kiinnostuksen kohteet

 • Toiminnalliset vatsavaivat
 • Syömishäiriöt
 • Painonhallinta
 • Nuorten naisten mielenhyvinvointi
 • Lasten ravitsemus

Tutkinnot

 • Laillistettu ravitsemusterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, työkieli

Palvelut

 • Syömishäiriöiden hoito
 • Ravitsemusterapia
 • Urheilu Mehiläinen

Toimipisteet

Mehiläinen Tampere Kauppi
Kuntokatu 17
Avoinna tänään
08:00 - 16:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Ravitsemusterapia
  Hinta-arvio 301.15 € (*301.15 €)