Soile Purho

Psykologiharjoittelija

Vastaanotolleni voit tulla keskustelemaan niin työelämän kuin yksityiselämän haasteista. Tarjoan myös laaja-alaisesti tukea hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Tapaamisten teemoja voivat olla esimerkiksi stressi, palautuminen, elämänmuutokset, univaikeudet tai ahdistus- ja masennusoireet.

Työskentelyotteeni on asiakaslähtöinen, voimavarakeskeinen ja empaattinen, minkä lisäksi pyrin aitoon kuulemiseen ja kohtaamiseen. Tavoitteeni on, että aktiivisen keskustelun myötä etsimme erilaisia näkökulmia ja vastauksia käsiteltävään asiaan.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Huomioithan, että olen loppuvaiheen psykologian opiskelija ja tällä hetkellä psykologiharjoittelussa. Vastaanotolleni voi tulla ainoastaan itsemaksavana yksilöasiakkaana, ellei toisin ole erikseen sovittu. En siis voi ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita. Työskentelen myös etänä.

Psykologiharjoittelijan käynnillä alennettu hinta 50 euroa + toimistomaksu

Ajanvarausohje

Huomioithan, että olen loppuvaiheen psykologian opiskelija ja tällä hetkellä psykologiharjoittelussa. Vastaanotolleni voi tulla ainoastaan itsemaksavana yksilöasiakkaana, ellei toisin ole erikseen sovittu. En siis voi ottaa vastaan työterveyshuollon konsultaatiopyynnöllä saapuvia asiakkaita.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykologia

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Tuki- ja kriisikäynti
  • Mindfulness- tai rentoutusohjaus
  • Mielen neuvontakäynti

Toimipisteet

Mehiläinen Jyväskylä
Kauppakatu 35
Avoinna tänään
10:00 - 15:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min