Satu Hotelainen

Sairaanhoitaja
Ammatinharjoittaja

Teen ihokarvojen poistoja laserhoidolla. Koen tärkeäksi, että voin auttaa tehokkain menetelmin liikakarvoituksesta kärsiviä. Laser- hoidoilla voidaan kohentaa ja helpottaa päivittäistä elämänlaatua.

Olen toiminut sairaanhoitajana vuodesta 2009 lähtien ja työskennellyt työurani aikana kirurgian- ja ihotautien parissa. Työssäni ovat tulleet tutuksi erilaiset ihotoimenpiteet ja ihosairaudet. Minulle on erityisen tärkeää asiakkaan kohtaaminen. Haluan panostaa yksilölliseen, positiivisen ja onnistuneeseen asiakaskokemukseen. Haluan auttaa asiakkaita tuntemaan olemaan oma itsensä. Olen ystävällinen, empaattinen ja tarkka työssäni. Olen koronaa vastaan rokotettu.

Laserhoito on menetelmänä tehokkain karvanpoistomenetelmä. Ihokarvoja poistetaan laserkäsittelyillä ihosairauksien ja muiden lääketieteellisten syiden vuoksi sekä yhä enemmän myös esteettisten syiden takia. Lääketieteellisiä syitä ovat hirsutismi, lääkkeiden aiheuttama hypertrikoosi, follikuliitti, pseudofollikuliitti, hidradenitis suppurativa ja sinus pilonidalis. Laserhoitoja voidaan tehdä osana transsukupuolisuuden korjausprosessia.

Laservalon teho perustuu siihen, että valo imeytyy ihokarvan melaniiniin, joka saa karvan kuumenemaan ja karvafollikkelin tuhoutumaan. Hoito tehoaa parhaiten tummaan ja kasvuvaiheessa olevaan ihokarvaan, joka on vielä karvatupessa. Paras hoitotulos saavutetaan riittävin väliajoin tehdyllä sarjahoidolla. Kasvoalueen laserhoidot voidaan tehdä aluksi 1-2 kuukauden välein. Hoitovälit pitenevät, kun karvoitus alkaa vähentyä hoitoalueella. Hoitokertojen määrä on yksilöllistä, yleensä kasvoalueelle hoitoja tehdään 3-10. Tämän jälkeen yksittäisiä ylläpitohoitoja voi vielä tarvita. Vartaloalueelle hoitoja tehdään yleensä 4-7.

Valmistautuminen ihokarvojen poistoon laserilla:

  • Ihokarvat on hyvä sheivata hoidettavalta alueelta hoitopäivänä tai päivää ennen hoitoa
  • Ennen hoitoa karvoja ei saa nyppiä, sokeroida, vahata eikä epiloida, koska karvan täytyy olla karvatupessa laserhoidon aikana
  • Iholla ei saa olla rusketusta eikä itseruskettavia voiteita
  • Hoidon jälkeen iho voi punoittaa. Oireet menevät nopeasti ohi.

Lisätietoa ja tarkemmat hinnat löytyvät www.epilaser.fi

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Sairaanhoitaja tekee

Ihokarvojen poistoa laserhoidolla Oulussa ja Rovaniemellä. Lääkärin lähetteellä sairauden hoitona tehtävä karvanpoisto on arvonlisäveroton. Esteettisiin hoitoihin lisätään aina 24% alv, eikä lähetettä tarvita. Suosittelemme silti ajan varaamista ensin lääkärille.

Lisätietoa ja tarkemmat hinnat löytyvät www.epilaser.fi

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Sairaanhoitaja

Kiinnostuksen kohteet

  • Ihohoidot

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva

Palvelut

  • Karvanpoisto laserilla

Toimipisteet

Mehiläinen Oulu
Kauppurienkatu 9
Avoinna tänään
07:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Rovaniemi
Lampelankatu 6
Avoinna tänään
07:45 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min