Sari Levänen

Injektiohoitaja
Asiakasarvio 10
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Erityisosaamislueeni ovat esteettiset injektiohoidot, plastiikkakirurgia ja ihomuutosten tutkiminen. Olen toiminut viimeiset yli 10 vuotta plastiikkakirurgisena sairaanhoitajana, sekä luomihoitajana ja injektiohoitoja olen tehnyt vuodesta 2013. Hyvän esteettisen silmän omaavana pyrin luonnolliseen ja kauniiseen lopputulokseen turvallisin menetelmin.

Hoidoissani käytän laadukkaita markkinoiden tunnetuimpia täyteaineita Juvedermia ja Restylanea. Tuotevalikoima on laaja ja aineen valintaan vaikuttavat hoidettavan ihotyyppi ja alue, mitä hoidetaan. Lisäksi hoidan ihoa kokonaisvaltaisesti Profhilo-pistoshoidolla, joka kosteuttaa ja siloittaa ihoa.

Tavoitteenani on luottamuksellinen ja välitön tunnelma vastaanotollani, jossa sinä tulet kuulluksi ja asiasi huolellisesti hoidetuksi. Olen osallistunut säännöllisesti koulutuksiin ja saanut lisäksi oppia kokeneilta plastiikkakirurgeiltamme.

Valmistuin sairaanhoitajaksi 1991 erikoistumislinjana sisätaudit ja kirurginen sairaanhoito ja ensimmäiset 10 vuotta toimin akuuttihoitotyössä päivystys- ja valvontaosastolla. Sittemmin siirryin yksityiselle puolelle moninaisiin tehtäviin.

Vapaa-aikanani liikun monipuolisesti ja ruuanlaitto, erityisesti juurileivonta on intohimoni. Lisäksi rakastan luovaa kirjoittamista ja kuvataiteita.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Nämä ajat on tarkoitettu vain esteettisiin injektiohoitoihin (täyteaine- ja botuliinitoksiini-injektiot). Voit tehdä ajanvarauksen myös netin kautta. Jos haluat varata ajan esteettiseen konsultaatioon, varaathan ajan sairaanhoitajan konsultaatioon Mehiläinen Helsinki Bulevardille. Netin kautta ajanvaraustunnus on BSHK. Konsultaatio on maksuton.
Injektiohoidot:
Huomioithan, etten hoida alle 18-vuotiaita, enkä raskaana olevia. Muita esteitä pistoshoidoille ovat verenvuotolääkitys ja täyteaineiden kyseessä ollessa akuutissa vaiheessa oleva herpesinfektio. Kalaöjyvalmisteiden käyttö kannattaa tauottaa 2 viikkoa ennen hoitoja.
Tervetuloa hoitoihini!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Sairaanhoitaja

Kiinnostuksen kohteet

  • Botulinumtoksiinihoidot
  • Esteettinen täyteainehoito
  • Esteettinen injektiohoito

Tutkinnot

  • Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja
  • Erikoissairaanhoitaja

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Palvelut

  • Esteettiset injektiot
  • Botuliini pistoshoito

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Bulevardi
Bulevardi 22
Suljettu tänään
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min