Sara Kallio

Työterveyspsykologi

Työterveyspsykologina tapaan asiakkaita erilaisissa työssä jaksamiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Tapaamiset voivat käsitellä esimerkiksi palautumista, stressiä, oman työn johtamista tai erilaisia elämän haasteita sekä mielen hyvinvoinnin kysymyksiä.

Kohtaan asiakkaani lämmöllä, aktiivisesti kuunnellen ja ratkaisuja etsien. Lähtökohtani on olla asiakkaan tukena, auttaa jäsentämään haastavaa tilannetta sekä etsiä yhdessä uusia näkökulmia ja sopivia askeleita tilanteen tueksi. Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. työssä jaksaminen ja tuki erilaisissa elämäntilanteissa.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Tulethan vastaanotolle vain terveenä. Tarvittaessa tapaaminen voidaan muuttaa etätapaamiseksi, ota yhteys ajanvaraukseen.

Tarvitset vastaanotolle joko oman työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetteen ellei muuta ole sovittu. Varattu vastaanottoaika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista joudutaan veloittamaan käyntimaksu.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Työterveyspsykologi

Tutkinnot

  • Työpsykologi

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva

Palvelut

  • Mielen vuosihuolto työterveysasiakkaille

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Forum Kolme Seppää
Mannerheimintie 12 b, 3. krs
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min