Sami Hoisko

Psykoterapiakoulutettava

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi ja valmistun loppuvuodesta 2025. Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) ja terveystieteiden maisteri.

Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus mielenterveystyöstä. Viime vuosina olen työskennellyt erityisesti opiskelijoiden jaksamiseen, ulkonäköpaineisiin ja ruumiillisuuteen, sekä läheisen psyykkiseen sairastumiseen liittyvien kysymysten parissa. Olen kuitenkin avarakatseisen kiinnostunut hyvin monenlaisten elämän ilmiöiden tarkastelusta.

Terapeuttina olen kuunteleva, myötäelävä ja herkästi havainnoiva. Minua on myös kuvattu lämminhenkiseksi ja humaaniksi. Pyrin mahdollistamaan terapiaistunnoissa turvallisen, luottamuksellisen ja hyväksyvän tilan keskustella ihan mistä tahansa mieltäsi painavista asioista.

Työskentelyotteeni on tavoite- ja tulevaisuusorientoitunut sekä käytännönläheinen. Terapian alussa lähdemme yhdessä liikkeelle siitä, millaisia muutostoiveita sinulla on elämässäsi ja kuinka voisin terapeuttina olla näissä avuksi. Terapian tavoitteista ja työskentelytavoista sovitaan yhdessä ensimmäisen käynnin yhteydessä. Terapian aikana tehdään myös säännöllistä arviota tavoitteiden toteutumisesta. Käytän työskentelyn tukena erilaisia toiminnallisia harjoitteita näin sovittaessa.

Tarjoan koulutuspsykoterapiaa lähi- tai etävastaanottona.

Tervetuloa vastaanotolle – tehdään yhdessä solmuista silmuja!

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen
 • Mielenterveys
 • Työhyvinvointi
 • Psykoterapia
 • Lyhytpsykoterapia

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen terapia
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
 • Mielen neuvontakäynti

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Jyväskylä Yliopistonkatu
Yliopistonkatu 28 (Käyntiosoite Telefoonikuja 5)
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 79 € (*79 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.