Saara Jurvelin

Toimintaterapeutti

Työskentelen lasten ja nuorten toimintaterapeuttina Mehiläinen Terapiaklinikalla. Terapiakäynnit voivat toteutua vastaanotto- ja/tai arkikäynteinä asiakkaan eri toimintaympäristöissä sopimuksen mukaan.

Täydennän ja ylläpidän osaamistani osallistumalla säännöllisesti erilaisiin koulutuksiin. Työskentelyotteeni on voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Toimintaterapeuttina minulle on tärkeää tehdä yhteistyötä asiakkaan perheen ja lähiverkoston kanssa sekä huomioida arkiympäristön mahdollisuudet ja rajoitteet asiakkaan arjessa.

Omia mielenkiinnonkohteitani ovat musiikki, liikunta, luovat menetelmät, hyväksyvän läsnäolon taidot sekä luontoavusteinen toiminta. Aikaisemmalta koulutukseltani olen luonto- ja ympäristöneuvoja.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden voin hyödyntää näitä elementtejä toimintaterapiajaksoilla. Vahvuuksiani ovat empaattinen kohtaaminen, monikulttuurinen osaaminen sekä aito halu olla asiakkaan ja perheen tukena kuntoutuksessa.

Ajanvarausohje

Voit varata aikaa laittamalla sähköpostia saara.jurvelin@mehilainen.fi tai soittamalla 040 737 5350. Lisätietoja Mehiläinen Terapiaklinikka Turku toimisto numerosta 050 324 8901.

Kielitaito

  • suomi, työkieli