Pirjo Vantanen

Neuropsykologi
Ammatinharjoittaja

Tarjoan neuropsykologista kuntoutusta ja neuropsykologisia tutkimuksia yli 16-vuotiaille asiakkaille neurologisten sairauksien tai kehityksellisten vaikeuksien yhteydessä. Tyypillisiä sairausryhmiä ovat mm. aivovammat, aivoverenkiertohäiriöt, oppimisvaikeudet, neuropsykiatriset häiriöt. Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Teen neuropsykologisia tutkimuksia yli 16-vuotiaille asiakkaille. Neuropsykologisessa tutkimuksessa voidaan selvittää aivosairauteen tai kehitykselliseen vaikeuteen liittyviä oireita mm. muistissa, toiminnanohjauksessa, keskittymisessä, visuaalisissa toiminnoissa ja kielellisissä taidoissa. Neuropsykologinen tutkimus sisältää haastattelun, kognitiivisten toimintojen tutkimuksen erilaisten testi- ja arviointimenetelmien avulla sekä tarvittaessa suppean mielialan kartoituksen. Tutkimus sisältää suullisen palautteen ja yksityiskohtaisen lausunnon sekä tarvittavat kannanotot ja suositukset. Tutkimuksessa voidaan ottaa kantaa mm. erilaisiin etuuksiin, opintosuunnitelmiin, ajokykyyn ja työkykyyn. Sairausryhmiä ovat mm. aivoverenkiertohäiriöt, muistisairaudet, aivovammat, muut aivosairaudet ja kehitykselliset vaikeudet, esim. kapea-alaiset ja laaja-alaiset oppimisvaikeudet, ADHD ja autisminkirjon häiriöt.

Tarjoan neuropsykologista kuntoutusta yli 16-vuotiaille asiakkaille neurologisten sairauksien tai kehityksellisten vaikeuksien yhteydessä. Tyypillisiä sairausryhmiä ovat mm. aivovammat, aivoverenkiertohäiriöt, oppimisvaikeudet, neuropsykiatriset häiriöt.

Jätäthän soittopyynnön, niin olen sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti ajanvarausasioissa.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Neuropsykologia

Toimipisteet

Mehiläinen Kotka
Kotkankatu 11
Avoinna tänään
08:00 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min