Pia Alanko

Fysioterapeutti

Olen pirtsakka, Pohjois-Karjalasta etelään muuttanut, fysioterapeutti. Valmistuin fysioterapeutiksi 2010. Kaikki uuden oppiminen kiehtoo minua ja siksi valmistumiseni jälkeen olenkin jatkuvasti kouluttanut itseäni ammatillisesti. Fysioterapeutin työn lisäksi opiskelen sosiaali- ja terveysalan palvelumuotoilua (YAMK) LAB ammattikorkeakoulussa.

Olen erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan ja käynyt myös Bobath- menetelmä koulutuksen. Bobath lähestymistapa on tarkoitettu erityisesti aivohalvaus asiakkaiden fysioterapiaan, mutta se on hyvä lähestymistapa kaikessa neurologisessa kuntoutuksessa. Erikoisosaamista on karttunut myös lasten fysioterapiasta ja otan mielelläni vastaan myös lapsi ja nuoria asiakkaikseni. Neurologisten asiakkaiden kanssa toimiessa, mietimme yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa terapian tavoitteet, asiakkaan omat voimavarat ja vahvuudet huomioiden. Harjoitteita on äärettömän paljon ja siksi jokaiselle löytyy varmasti mieluinen tapa kuntoutua ja liikkua.

Minulla on erikoistumisopintoja tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta. Olen käynyt pidempinä erikoistumiskoulutuksina Kroonisten kipu asiakkaiden fysioterapia - koulutuksen, akupunktiokoulutuksen ja spiraalistabilaatio ohjaajan koulutuksen. Lisäksi olen käynyt useita erilaisia lyhyempiä koulutuksia. Saamani palautteen mukaan, minulla on myös napakat näpit manuaalisiin käsittelyihin ja hierontaan. Perusteellinen haastattelu ja tutkiminen sekä asiakkaan omien voimavarojen, vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan suunnitellut harjoitteet ovat mielestäni edellytys toimivalle kuntoutumiselle. Eikä ennaltaehkäisyä tule unohtaa!

Minun vastaanotolle voit tulla Lappeenrantaan Sammonlahden toimipisteelle. Lisäksi teen kotikäyntejä ja allasterapiakäyntejä sekä ohjaan lasten, nuorten ja aikuisten fysioterapiaryhmiä ja lasten ryhmäallasterapiaa.

Ajanvaraukset hoituvat parhaiten nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla ajanvaraukseen Fysios Lappeenranta 010 237 7044 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Hieronta
  • Fysioterapiakäynti

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Lappeenranta Lauritsala
Karjalantie 25
Puhelin, Ajanvaraus010237700Hinta 0,084 €/min
Fysios Mehiläinen Lappeenranta Sammonlahti
Hietakallionkatu 4 A
Puhelin, Ajanvaraus010 237 700Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 237 700Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min