Pauliina Salivirta-Airaksinen

Psykoterapiakoulutettava, Psykologi
Ei ota uusia Kela-asiakkaita

Olen psykologi ja psykoterapeuttikoulutettava (v. 2022-2025) ja otan vastaan aikuisia, itsemaksavia koulutuspsykoterapia-asiakkaita sekä lyhytterapia-asiakkaita. Huom! ei työterveyden vastaanottokäyntejä.

Terapiasuuntaukseni on kognitiivinen psykoterapia, joten työskentelyn keskiössä ovat ihmisen uskomukset, ajatukset sekä tunteet. Työtapaani kuvaa erilaisten ihmisten ja elämäntilanteiden kunnioitus, myötätuntokeskeisyys sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaan kanssa.

Voin auttaa ahdistuneisuuteen, mielialaan ja kuormittaviin elämäntilanteisiin liittyvissä kysymyksissä tai käsitellä kanssasi erilaisia työelämän ongelmatilanteita, joista minulla on työterveyspsykologina paljon työkokemusta. Laadimme koulutuspsykoterapiassa tai lyhytterapiassa hyvinvointiasi vahvistavia tavoitteita ja pyrimme yhdessä löytämään keinoja niiden saavuttamiseksi.

Koulutuspsykoterapia on hinnaltaan edullisempaa kuin valmistuneen psykoterapeutin tarjoama ja sen kesto voi olla 10-40 tapaamiskertaa. Koulutuspsykoterapiaan liittyvistä asioista sovitaan yhdessä ensimmäisellä arviointikäynnillä. Lyhytterapiassa taas muutamakin käynti saattaa riittää viemään sinua eteenpäin.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Jos varaat ajan vakuutusyhtiön maksamalle käynnille ja sinulla on paperinen tai sähköinen maksusitoumus, huolehdithan, että voit välittää maksusitoumuksesi tiedot minulle ensikäynnillä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykologia
 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen
 • Mielenterveys
 • Itsensä kehittäminen

Tutkinnot

 • Psykologi

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Mehiläinen Jyväskylä
Kauppakatu 35
Avoinna tänään
08:00 - 16:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 52.8 € (*52.8 €)
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  Hinta-arvio 110.8 € (*110.8 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.