Monica Kihl-Kokkola

Seksuaaliterapeutti/erityistaso NACS, kätilö
Ammatinharjoittaja

Olen Monica Kihl ja olen erityistason seksuaaliterapeutti-ja seksuaalineuvoja sekä kätilö. Seksologian parissa aloitin työni v.2012, kätilönä olen ollut jo v. 95 lähtien ja toimin Kymenlaakson keskussairaalan synnytyssalissa. Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja se muuttuu usein paljonkin sairauden tai trauman vuoksi. Esimerkiksi syöpä tai neurologinen sairaus voi vaikuttaa niin toimintakykyyn kuten myös henkiseen hyvinvointiin. Haluttomuus, parisuhde-ongelmat, lapsettomuus, erektio-ongelmat, seksi-addiktiot, yksinäisyys, ikääntyminen ja seksuaalinen väkivalta ovat esimerkkejä tapaamisten useista aiheista. Muutokset omassa kehossa ja mielessä liittyen seksuaalisuuteen, ovat usein vaikeita käsitellä ja pyrin auttamaan ja antamaan tietoa tilanteeseen liittyen. Osa asiakkaista tarvitsee vain neuvoja ja osalle tarjoan tarvittaessa pidempikestoista terapiaa. Tapaan asiakkaani aina hänen yksilöllisyyttä kunnioittaen, huomioiden seksuaalisuuden intiimisyyden ja arkuuden. Vastaanotollani käy nuoria juttelemassa seksi-elämän aloituksesta ja ehkäisystä, kuten myös ikääntyviä miettimässä millaista seksuaalisuutta keho vielä sallii, tavoitteena hyvinvointi. Ikärajaa ei siis ole. Voit tulla yksilö tai parikäynnille. Älä jää yksin ongelmasi kanssa!

Kätilötapaamiseen voit tulla keskustelemaan, kun suunnittelet raskautta ja joku asia mietityttää sinua. Pitkä ura kätilöntyöstä sekä synnytyspelkojen hoitamisesta mahdollistaa raskausajan ongelmien selvittämistä sekä henkilökohtaisen synnytysvalmennuksen antamisen. Myös vyöhyketerapian antaminen loppuraskaudessa supistusten aikaansaamiseksi on mahdollista. Tapaamisten määrä on sinun toiveiden mukainen. Kumppani tietenkin tervetullut mukaan!"

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Seksuaaliterapiapotilaat.
Neuvonta tarkoitettu naisille, miehille,pariskunnille ja lapsille.Ikään katsomatta.
- Tekee yhteistyötä esim. syöpäpkl, synnystyspkl ja gyn.pkl kanssa
- synnytyspelot, rinta-ja kohdunpoistoleikkausten jälkitilat

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Seksuaaliterapia

Tutkinnot

  • Seksuaaliterapeutti

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli

Palvelut

  • Seksuaalineuvonta
  • Seksuaali- ja pariterapia

Toimipisteet

Mehiläinen Kotka
Kotkankatu 11
Avoinna tänään
08:00 - 19:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.