Miia Jaakkola

Sairaanhoitaja, haavahoitaja

Tervetuloa Haavahoitajan vastaanotolle!

Haavahoitaja Miia Jaakkolan vastaanotto Turussa toimii Kauppiaskadun Mehiläisen lääkäriasemalla, Kauppiaskatu 8, 2krs. Vastaanotto arkisin maanantaista perjantaihin. Ajanvaraukset puhelimitse 010 414 5555 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) tai 010 41400 (0,084 €/min) ja nettiajanvarauksen kautta. M. Jaakkolalla on vuosien kliininen kokemus haavanhoidosta sekä haavahoidon erikoistumiskoulutus.

Ensimmäisen vastaanoton pituus on 30min ja seuraavien hoitoaikojen pituus määritellään ensimmäisen käynnin yhteydessä. Kustannukset muodostuvat käytetystä ajasta sekä valituista hoitotuotteista ja tarvittavista erikoislääkäreiden konsultaatioista.

Haavahoitoon pääsee joustavasti ja lyhyelläkin varoitusajalla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Lääkärin lähetteellä tulevat haavanhoidot ovat kela-korvattavia.

Vastaanotolla hoidetaan akuutit haavat, polikliiniset traumahaavat, palo- ja paleltumavammat, krooniset haavat (kuten diabeteshaavat, laskimo- ja valtimoperäiset haavat) sekä sekahaavat.

Hoito tapahtuu konservatiivisin ja tarvittaessa kirurgisin keinoin. Hoito pyritään suunnittelemaan yksilöllisesti alusta loppuun. Haavahoidossa käytetään uusimpaan tietoon pohjautuvia käytänteitä haavojen puhdistuksesta hoitotuotteiden valintaan. Tukitoimina käytetään mm. alipaineimuhoitoa ja ventipress-hoitoa. Lisäksi käytettävissä on viiveettä laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Fysioksen fysioterapiapalvelut ovat yhdistettävissä sitä tarvitseville.

HAAVANHOITOTIIMI

Haavahoitajan tukena on moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat plastiikkakirurgi, verisuonikirurgi, ihotautilääkäri, yleislääkäri sekä jalkahoitaja. Erikoislääkäreiden konsultaatiot mahdollistavat varhaisen vaiheen tuloksellisen paikallishoidon sekä tarvittaessa lähetteen joko yksityisen tai julkisen sektorin tutkimuksiin ja mahdollisiin lisätoimenpiteisiin.

Ajanvarausohje

Ensimmäisen vastaanoton pituus on 30min. Seuraavien hoitoaikojen pituus määritellään ensimmäisen käynnin yhteydessä. Ota vastaanotolle mukaan mahdollinen lääkelista sekä verenpaineen seurantakortti.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Sairaanhoitaja
  • Haavahoidon erityispätevyys

Tutkinnot

  • Sairaanhoitaja Amk
  • Haavahoitaja

Kielitaito

  • englanti, sujuva

Toimipisteet

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu
Kauppiaskatu 8
Avoinna tänään
09:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min