Mari Keränen

Työfysioterapeutti
Ammatinharjoittaja

Työssäni olen kuntouttanut eri-ikäisten asiakkaiden tuki-ja liikuntaelinvaivoja sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisevää kuntoutusta. Minulla on kokemusta rasitusvammojen, traumojen ja leikkauksen jälkeisestä kuntoutuksesta.Erityisosaamiseeni liittyy tuki-ja liikuntaelinten ongelmien kuntoutukseen, ortopedian ja traumatologian, polven- ja lonkan nivelrikon sekä tekonivelleikkauksen pre- ja postoperatiiviseen kuntoutukseen.


Työssäni pyrin kohtaamaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja huomioimaan yksilölliset tarpeet, niin tutkiessa kuin kuntoutussuunnitelmaa laadittaessa. Pyrin selvittämään asiakkaan liikkumiseen, liikkeeseen sekä asentoihin liittyviä toiminnallisia tekijöitä, jotka vaikuttavat kuormitukseen ja ovat liitoksissa oireiluun. Näin päästään vaikuttamaan oireen taustalla oleviin tekijöihin, eikä pelkästään seurauksiin.Hoitomenetelmät valikoituvat kokonaisvaltaisen tutkimuksen perusteella ja hoitomenetelmiin kuntoutuksessa sisältyy terapeuttinen harjoittelu eri muodoissa, mobilisoiva käsittely sekä kinesioteippausta. Olen käynyt fysioterapeutille suunnatun physiopilates ohjaaja koulutuksen, jonka oppeja käytän fysioterapeutin työssäni.


Mielenkiinnon kohteenani on myös urheilufysioterapia sekä nuoren urheilijan vammojen ennaltaehkäisy sekä kuntoutus. Olen kilpaillut nuorena judossa SM- tasolla ja teen yhteistyötä nuorten urheilijoiden sekä urheiluseurojen kanssa. Nykyisin liikun mieluiten luonnossa vuodenaikojen mukaan lajeja vaihdellen. Säännöllinen pilates- ja voimaharjoittelu pitää kehoni kunnossa.


Olen kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään itseäni. Työni ohella suoritan YAMK opintoja.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Hoidan vain työterveyshuollon asiakkaita.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Työfysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

  • Urheilu- ja rasitusvammat
  • Tuki- ja liikuntaelinongelmat
  • Polvivaivat ja -vammat
  • Kinesioteippaus
  • Terapeuttinen harjoittelu

Tutkinnot

  • Työfysioterapeutti

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Lohja
Laurinkatu 34
Avoinna tänään
14:00 - 17:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Klaukkala
Viirintie 3
Suljettu tänään
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min