Levas Kovarskis

Psykiatrian erikoislääkäri

Olen valmistunut lääkäriksi ja psykiatriksi Liettuassa. Vuodesta 1990 alkaen olen asunut ja työskennellyt Suomessa, missä olen kouluttautunut psykoanalyytikoksi. Työurani aikana olen pitkään ollut kiinnostunut kulttuuri- ja maahanmuutanpsykologiasta ja psykoterapiasta ylipäätään, psykiatrina olen keskittynyt vuosia hoitamaan nuoria.

Tällä hetkellä erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat identiteettiin ja maahanmuuttajuuteen liittyvät ongelmat. Koen, että tällä osa-alueella henkilökohtaisesta taustastani on erityisen paljon hyötyä työssäni. Mielestäni ystävällinen ympäristö ja psykoterapeuttinen keskustelu ovat parhaita hoitomuotoja, mutta yksilöllisesti annosteltu lääkitys on usein välttämätön lisä. Pyrin keskustelemaan ongelmista hyvässä yhteishengessä mahdollisimman suoraan, tarkoituksena auttaa nopeammin säästäen niin potilaan kuin lääkärin aikaa ja potilaan rahaa.

..................................................

I graduated as a medical doctor and a psychiatrist in Lithuania. Since 1990, I have lived and worked in Finland, where I have also completed my training as a licensed psychoanalyst. During my career I have had a longstanding interest in all kinds of psychotherapy. From 2003 on I have focused on the treatment of young students.

Currently, problems related to identity and immigration are a field of interest for me. I feel that in this context my personal background is of particular use in my work. I consider a kind and friendly environment and psychotherapeutic conversation the best forms of treatment. However, individually assessed medication is often a necessary part of treatment. I try to address issues as head on and directly as possible in a good team spirit, thus both helping effectively and saving money and time.

Ajanvarausohje

Ei uusi PKV reseptejä.
Videovastaanotto joko Skypellä tai Zoomilla

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykiatria

Kielitaito

  • suomi, työkieli
  • englanti, sujuva
  • venäjä, sujuva
  • liettua, äidinkieli

Palvelut

  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 60 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Avoinna tänään
08:00 - 21:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 60 minuuttia
    Hinta-arvio 292.8 € (*252.3 €)