Lara Juvonen

Yleislääkäri

Olen valmistunut 2013 lääketieteen lisensiaatiksi. Työkokemusta on kertynyt pääasiallisesti terveyskeskuksen vastaanottotyöstä, neuvolatyöstä ja kouluterveydenhuollosta, mutta myös lastentaudeilta, geriatriasta ja akuuttilääketieteestä. Erikoistun viimeistä vuotta yleislääketieteen erikoislääkäriksi.

Hoidan kaikenikäisiä potilaita, myös lapsia. Vastaanotolleni voi tulla sekä akuuteissa vaivoissa että pitkäaikaissairauksien vuoksi. Näistä esimerkkeinä akuutit tulehdukset, tuki- ja liikuntaelinongelmat, ihottumat, pienet toimenpiteet ( esim. luomien poistot, pattien tyhjennykset), keuhkosairaudet ja sydän- ja verisuonitaudit. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat kansansairaudet ja lihavuuden hoito, yleislääkäritasoiset gynekologiset ongelmat sekä mielenterveysongelmat kuten uupumus, elämän kriisit, masennus, ahdistuneisuus ja unettomuus.

Minulle tärkeää on potilaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti, kaikki sairaudet huomioon ottaen. Vastaanotollani pyrin hoitamaan potilasta kiirehtimättä ja potilasta kuunnellen.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Hoidan vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana.

Jos tarvitset lääkärintodistusta, esim B-lausuntoa tai ajokorttitodistusta, varaathan vähintään tupla-ajan (40min). Ikäihmisten kroonisissa vaivoissa ja pitkittyneissä mielenterveysasioissa suosittelen myös tupla-ajan varaamista ensikäynnille. Ajokorttia varten otathan 3 vuoden sairaskertomukset mukaan ja /tai käythän antamassa suostumuksen potilastietojen luovuttamiseen kanta.fi palvelussa. Yksittäisillä käynneillä ja ensitapaamisella en uusi keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä.
Toimenpiteisiin tupla-aika, ja varattava toimipisteestä toimenpidehuone.

English speaking patients are also welcome. Please book a double appointment (40min) if you need a small surgical procedure, medical certificate for example driving licence, or in case of prolonged mental problems or prolonged problems of elderly people.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Yleislääkäri

Kiinnostuksen kohteet

 • Yleislääketiede

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, työkieli

Palvelut

 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 10 minuuttia
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10, Kauppakeskus Länsituuli, M-kerros
Avoinna tänään
08:00 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 10 minuuttia
  Hinta-arvio 84.2 € (*77.2 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
  Hinta-arvio 104.2 € (*95.2 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
  Hinta-arvio 126.2 € (*115.2 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
  Hinta-arvio 162.2 € (*148.2 €)