Kirsi-Marja Oksanen

Jalkojenhoidon AT, Bioanalyytikko
Asiakasarvio 9.7
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Jalkojenhoitoa Turun Mehiläisessä Kauppiaskatu 8. Kotikäynnit 69 €, mikäli liikkuminen on vaikeaa ja kulkeminen tapahtuu rolaattorilla ja pyörätuolilla. Kotihoidoista tekstiviesti numeroon 0400-218879, soitan takaisin vapauduttuani hoidoista. Soittopyynnöt 01041400 (0,084 €/min).

Edistän toiminnallani jalkaterveyttä ja samalla koko perusterveyttä. Jalkojen hoito on tärkeä osa ihmisen terveydenhoitoa. Pyrin hoidolla ja ohjauksella ennaltaehkäisemään jalkaongelmia jo ennen niiden syntyä. Työjalkineiden pohjallisiin tarvittaessa kevennyksiä jos kipuja. Teen tarvittaessa yksilölliset jumppaohjeet ja ohjaan oikeanlaiseen jalkojen omahoitoon. Haavanhoidot.

Perusjalkahoitoon kuuluu: jalkojen tutkiminen, kynsien ohennukset, leikkuu ja siistiminen. Ihon hoito, kovettumien poisto ja kotihoito-ohjeet. Kipeiden känsien poistaminen ja ennaltaehkäisy, liikkumisen ohjaukset. Suuremmissa ihon kovettumissa hoito täytyy tehdä asteittain sarjahoitona, pohjallisen avulla ja siinä korostuu väliajoilla tehdyt rasvaukset kotihoitona. Sisäänpäin kasvaneen kynnen ojennushoidot eri menetelmin, useasti vaatii sarjahoidon noin 2-4 krt. Syylän hoito myös sarjahoitona, uusi menetelmä käytössä, josta ei jää arpia, sopii myös lapsille.

Muita palveluja:

Kynnenojennukset. Känsien ja syylien hoito, haavanhoito, kinesioteippaukset jalkaterän alueelle, suojaavat Silicon orteesit ja kynnen ojennukset useilla eri menetelmillä. Uutta kynsiproteesit, ei kynsien lakkausta. Sienikynsien hoito.

Yksilöllisemmät pohjalliset Footbalance Medical urheiluun ja parempaan mukavuuteen jalkineissa. Kiilat ja tuet laitetaan tarvittaessa pohjalliseen.

Ajanvarausohje

Mainitsethan ajanvarauksen yhteydessä, mikäli olet saanut lähetteen jalkahoitoon, muistuta että lähete täytyy olla mukana vastaanotolla. Perusjalkojenhoito 60 minuutin aika. 45 hoito +15 min kirjaus/ohjaus. Lähetteelliset 1 kerta 60 min ja seuraavat 45 min. Kotihoidot tekstiviesteillä 0400-218879, soitan kun vapaudun. Mikäli kovettumia on paljon tai kynnet ovat paksuuntuneet, usein tehdään sarjoina, varsinkin jos kipuja. Jalkahoitoja sarjahoitoina n. 2-3 kuukauden ajan tai kunnes haluttu ihon tai kynsien kunto saavutetaan. HUOM! edullisempi hinta Pelkkä kynnenleikkuu ilman ohennuksia vaatii 30-45 minuutin ajan. Sisäänpäin kasvaneen kynnen ojennushoito kestää 3-6 kk. Hoito vaatii yleensä 2-4 käyntiä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Jalkojenhoito

Kiinnostuksen kohteet

 • Jalkaterän vaivat ja vammat
 • Liikkujan ylikuormitustila
 • Fascia/Faskia/Lihaskalvokäsittelyt
 • Tuki- ja liikuntaelinongelmat
 • Työkyky

Tutkinnot

 • Laboratoriohoitaja
 • Haavahoitaja

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, sujuva

Palvelut

 • Jalkojenhoito

Toimipisteet

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu
Kauppiaskatu 8
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
lokakuu 2021viikko 43