Kirsi-Marja Oksanen

Jalkojenhoidon AT, Bioanalyytikko
Ammatinharjoittaja
Asiakasarvio 9.7
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Jalkojenhoito Turun Mehiläisessä Kauppiaskatu 8. Kotikäynnit 79 € vain tutuille asiakkaille, joilla liikkuminen on vaikeaa ja kulkeminen tapahtuu rolaattorilla ja pyörätuolilla. Jono uusille kotihoito asiakkaille, tällä hetkellä ei uusia asiakkaita. Soittopyynnöt 01041400 (0,084 €/min), soitan takaisin, kun vapaudun hoitotyöstä.

Koulutukseltani olen jalkojenhoidon At, Bioanalyytikko, Lymfaterapeutti haavanhoito, faskia käsittelyt, tuotekehityksen EAT

Edistän toiminnallani jalkaterveyttä ja samalla koko perusterveyttä. Jalkojen hoito on tärkeä osa ihmisen perusterveydenhoitoa. Pyrin hoidolla ja ohjauksella ennaltaehkäisemään jalkaongelmia jo ennen niiden syntyä. Työjalkineiden pohjallisiin tarvittaessa kevennyksiä jos kipuja. Teen tarvittaessa yksilölliset jumppaohjeet ja ohjaan oikeanlaiseen jalkojen omahoitoon. Haavanhoidot, pohjalliset ja lymfaterapia, kompressiosukkien mittaaminen/tilaukset.

Perusjalkahoitoon kuuluu: jalkojen tutkiminen, kynsien ohennukset, leikkuu ja siistiminen. Ihon hoito, kovettumien poisto ja kotihoito-ohjeet. Kipeiden känsien poistaminen ja ennaltaehkäisy, liikkumisen ohjaukset. Suuremmissa ihon kovettumissa hoito täytyy tehdä asteittain sarjahoitona, pohjallisen avulla ja siinä korostuu väliajoilla tehdyt rasvaukset kotihoitona. Sisäänpäin kasvaneen kynnen ojennushoidot eri menetelmin, useasti vaatii sarjahoidon noin 2-4 krt. Syylän hoito myös sarjahoitona, kuivaukseen perustuva menetelmä käytössä, ei jää arpia, sopii myös lapsille.

Muita palveluja:

Kynnenojennukset. Känsien ja syylien hoito, haavanhoito, kinesioteippaukset jalkaterän alueelle, suojaavat Silicon orteesit ja kynnen ojennukset useilla eri menetelmillä. Kynsiproteesit, ei kynsien lakkausta. Sienikynsien hoito. Virheasentojen ennaltaehkäisy. Kovettumien poisto, kipeiden känsien hoidot. Syylän hoito

Yksilöllisemmät pohjalliset Footbalance Medical urheiluun ja parempaan mukavuuteen jalkineissa. Kiilat ja tuet laitetaan tarvittaessa pohjalliseen.

Turvotuksen hoito, laittein ja manuaalisesti, kompressiohoidot ja tukisukat, sukkien pukemisessa autan ja komprilanien laitoista veloitus 10€ hoidon yhteydessä, omat tuotteet tai etukäteen tilatut.

Ajanvarausohje

Lääkärin kirjoittama lähete tulee olla mukana vastaanotolla.

Perusjalkojenhoito 60 minuutin aika. 45 hoito +15 min kirjaus/ohjaus. Lähetteelliset 1 kerta 60 min aika ja seuraavat 45 min tai jos ongelmia pidempi aika ja tämä pitää olla listassa, jotta ehditään tekemään.

Kotihoidot tekstiviesteillä 0400-218879, soitan kun vapaudun.

Mikäli kovettumia on paljon tai kynnet ovat paksuuntuneet, tehdään sarjahoitona, varsinkin jos kipuja. Jalkahoitoja sarjahoitoina n. 2-3 kuukauden ajan tai kunnes haluttu ihon tai kynsien kunto saavutetaan. HUOM! edullisempi hinta

Pelkkä kynnenleikkuu ilman ohennuksia vaatii 30-45 minuutin ajan.

Sisäänpäin kasvaneen kynnen ojennushoito kestää 3-6 kk. Hoito vaatii yleensä 1-4 käyntiä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Jalkojenhoito

Kiinnostuksen kohteet

 • Diabeetikon jalkojenhoito
 • Jalkaterän vaivat ja vammat
 • Liikkujan ylikuormitustila
 • Reuma
 • Fascia/Faskia/Lihaskalvokäsittelyt

Tutkinnot

 • Laboratoriohoitaja
 • Haavahoitaja
 • Lymfaterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, sujuva

Palvelut

 • Jalkojenhoito
 • Jalkaterapia

Toimipisteet

Mehiläinen Turku Kauppiaskatu
Kauppiaskatu 8
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min