Katja Lähteelä

Fysioterapeutti

Olen vuonna 2008 valmistunut fysioterapeutiksi ja siitä lähtien työskennellyt pääasiassa neurologisten asiakkaiden parissa. Neurologisen puolen osaamista olen vahvistanut neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksella sekä Bobath-konseptin perustason koulutuksella. Pääasialliset asiakasryhmäni ovat koostuneet AVH-, MS-, MMC- sekä selkäydinvammadiagnooseista. Pyrin kohtaamaan asiakkaani tasavertaisena ja kokonaisuutena. Menetelmänä hyödynnän bobath-konseptin ajatuksia kehontuntemuksen lisäämisestä yhdistäen sitä perinteisempään tasapaino- ja liikeharjoitteluun. Mielestäni harjoittelun tulee olla mielekästä, mutta samaan aikaan progressiivista ja kehitystä voi saada vain haastamalla itseään sopivasti. Koen asiakkaan oman motivaation äärimmäisen tärkeäksi kuntoutumisen kannalta ja haluankin kiinnittää myös siihen huomiota.

Suuri mielenkiinnon kohteeni on psykofyysinen fysioterapia, jossa huomioidaan entistä kokonaisvaltaisemmin niin mieli kuin keho ja niiden yhteistoiminta. Olen suorittanut psykologian perusopinnot ja erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan TAMK:n kautta.

Itse harrastan koiran kanssa liikkumista luonnossa, juoksua ja kuntosaliharjoittelua sekä perheen parissa touhuamista ja leipomista.

Ajanvarausohje

Varaathan minulle ajan joko sähköpostitse tai puhelimitse. Ei nettiajanvarausta!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Tutkinnot

  • Fysioterapeutti

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Psykofyysinen fysioterapia
  • Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus
  • Fysioterapiakäynti

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kilpisenkatu
Kilpisenkatu 6
Puhelin, Ajanvaraus010 237 700Hinta 0,084 €/min
Fysios Mehiläinen Jyväskylä Kortepohja
Taitoniekantie 9 H
Suljettu tänään
Puhelin, Ajanvaraus010 237 700Hinta 0,084 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Fysioterapiakäynti
    Hinta-arvio 58.25-81.25 € (*58.25-81.25 €)