Jusliina Leino

Psykoterapiakoulutettava

Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi ja kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Valmistun 12/2022, jonka jälkeen voin ottaa Kela-asiakkaita. Tämän lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja ja lyhytterapeutti. Olen myös suorittanut dialektisen käyttäytymisterapian (dkt) perusopinnot. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri.

Lähtökohta työskentelyssäni on kuunteleva kohtaaminen ja tasavertaisuus. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija, jota terapeutin roolissa toivon voivani tukea kohti syvempää ymmärrystä ja itselle mielekästä muutosta. Vuorovaikutustapani on välitön ja lämmin. Työskentelyotteeni on hyvin integratiivinen ja lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet.

Kognitiivisessa psykoterapiassa keskeisiä työskentelyn kohteita ovat ajatukset ja uskomukset sekä niihin liittyvät tunteet. Terapiassa asiakasta autetaan itse oivaltamaan ja ymmärtämään omaa kokemusmaailmaansa ja käyttäytymistään ja siten löytämään keinoja näiden muuttamiseen.

Ratkaisukeskeisessä/voimavarakeskeisessä psykoterapiassa keskeistä ovat yksilön voimavarat ja näkökulman vaihtaminen. Terapiassa kartoitetaan tavoitteita ja toiveita ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi.

Voit varata ajan minulle joko sähköisestä ajanvarauskalenterista, laittamalla sähköpostia jusliina.leino@mehilainen.fi tai soittamalla Mehiläisen ajanvaraukseen.

Hinta 60e/45min tai 80e/60min + kantamaksu 2,30e.

Tervetuloa vastaanotolle sekä kasvotusten että etänä!

Komppi Mehiläisen osoite on Eerikinkatu 6 C, 2.krs.

Tulethan lähivastaanotolle noin 5-10 min ennen varatun ajan alkua, että pääsen avaamaan oven.

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan 5–10 min ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Psykoterapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Psykoterapia

Palvelut

  • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  • Tuki- ja kriisikäynti
  • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Turku Eerikinkatu
Eerikinkatu 6 C 16, 2. krs
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
    Hinta-arvio 62.30 € (*62.30 €)
  • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
    Hinta-arvio 84.20 € (*84.20 €)
lokakuu 2021viikko 42