Jusliina Leino

Psykoterapiakoulutettava

Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi ja kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Valmistun 12/2022, jonka jälkeen voin ottaa Kela-asiakkaita. Tämän lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja ja lyhytterapeutti. Olen myös suorittanut dialektisen käyttäytymisterapian (dkt) perusopinnot. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri.

Lähtökohta työskentelyssäni on kuunteleva kohtaaminen ja tasavertaisuus. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija, jota terapeutin roolissa toivon voivani tukea kohti syvempää ymmärrystä ja itselle mielekästä muutosta. Vuorovaikutustapani on välitön ja lämmin. Työskentelyotteeni on hyvin integratiivinen ja lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet.

Kognitiivisessa psykoterapiassa keskeisiä työskentelyn kohteita ovat ajatukset ja uskomukset sekä niihin liittyvät tunteet. Terapiassa asiakasta autetaan itse oivaltamaan ja ymmärtämään omaa kokemusmaailmaansa ja käyttäytymistään ja siten löytämään keinoja näiden muuttamiseen.

Ratkaisukeskeisessä/voimavarakeskeisessä psykoterapiassa keskeistä ovat yksilön voimavarat ja näkökulman vaihtaminen. Terapiassa kartoitetaan tavoitteita ja toiveita ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi.

Voit varata ajan minulle joko sähköisestä ajanvarauskalenterista, laittamalla sähköpostia jusliina.leino@mehilainen.fi tai soittamalla Mehiläisen ajanvaraukseen.

Hinta 70e/45min tai 90e/60min + kantamaksu 2,30e.

Tervetuloa vastaanotolle sekä kasvotusten että etänä!

Komppi Mehiläisen osoite on Eerikinkatu 6 C, 2.krs.

Tulethan lähivastaanotolle noin 5-10 min ennen varatun ajan alkua, että pääsen avaamaan oven.

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Työkyky
 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Turku
Sibeliuksenkatu 3 A, 6. krs
Puhelin, Ajanvaraus0503248901Hinta 0,084 €/min
Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Turku Humalistonkatu
Humalistonkatu 7 b A, 2. krs
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 74 € (*74 €)
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  Hinta-arvio 85.4 € (*85.4 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.