Jaakko Mursu

Ravitsemusterapeutti
Ammatinharjoittaja

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja dosentti. Olen tehnyt yli 20 vuotta tutkimus- ja opetus- ja asiantuntijatyötä yliopistossa sekä urheilun ja urheilijoiden parissa. Olen erittäin kiinnostunut urheiluun ja terveyteen liittyvistä uusista tutkimuksista, joita seuraan päivittäin. Pyrin etsimään tietoa, jota voin soveltaa käytännön ohjauksessa ja muussa asiantuntijatyössä.

Toimin urheiluravitsemusasiantuntijana Urheilu Mehiläisessä ja lisäksi mm. Kuopion Alueen Urheiluakatemiassa. Olen Suomen Urheiluravitsemuksen Asiantuntijat (SURA) ry:n perustajajäsen ja Olympiakomitean urheiluravitsemusasiantuntija. Lisäksi olen ollut luomassa Suomeen ensimmäiset, vuonna 2016 alkaneet, urheiluravitsemuksen yliopisto-opinnot ja sekä useita muita ravitsemukseen, terveyteen ja urheiluun liittyviä koulutuksia. Olen ollut kirjoittamassa useita liikunta- ja urheiluravitsemukseen liittyviä oppikirjoja.

Ohjauksessa haluan yhdessä asiakkaan kanssa auttaa löytämään juuri asiakkaalle sopivia ratkaisuja erilaisiin ravitsemuksellisiin haasteisiin. Erityisosaamistani ovat liikkujien ja urheilijoiden suorituskykyyn ja kehittymiseen sekä terveyteen ja painonhallintaan liittyvät haasteet. Erityisen lähellä ovat kestävyys- ja voimalajien ravitsemus, joiden harrastamisen kautta kiinnostus ravitsemukseen ja sen opiskeluun heräsi. Kilpailen innokkaan aktiivisesti maastopyöräilyssä.

Kiinnostuksen kohteet:

Urheilijoiden ja liikkujien suosituskyky ja kehittyminen
Elintapamuutos ja painonhallinta
Terveys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Ajanvarausohje

Jos et löydä sopivaa aikaa, voit olla suoraan yhteydessä jaakko.mursu@mehilainen.fi

Mainitse mielellään yhteydenottoviestissä minkä asian suhteen tarvitsisit apua.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Ravitsemusterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Ravitsemus
 • Painonhallinta
 • Laihdutus
 • Elintapamuutos
 • Pyöräily

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, sujuva

Palvelut

 • Ravitsemusterapia
 • Urheilu Mehiläinen

Toimipisteet

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A
Avoinna tänään
10:00 - 15:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Urheilu Mehiläinen Kuopio
Siikaranta 9
Puhelin, Ajanvaraus010 414 8691Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Ravitsemusterapia
  Hinta-arvio 140.15 € (*140.15 €)