Inka Airo

Imetysohjaaja

Olen valmistunut kätilöksi v.2010 ja toiminut HUS-alueella laajasti kätilötyön parissa mm. synnyttäjien ja naistentautien päivystys, synnytyssali, lapsivuodeosasto, antenataaliosasto ja naistentaudit. Työskentelin useamman vuoden legendaarisessa Kätilöopiston Haikaranpesässä, jossa perhelähtöinen ja yksilöllinen syntymän ja perheen hoito tulivat minulle tutuiksi.

Puoleeni voit kääntyä kaikenlaisten imetyksen haasteiden vuoksi. Imetysohjausta tarvitaan usein myös esimerkiksi kieli- ja huulijänneoperaatioiden jälkeen. Tällöin vastaanotolle tullaan lääkärin lähetteellä. Myös raskausaikana voidaan käydä läpi mahdollisia edellisen imetystaipaleen haasteita ja miettiä ratkaisuja tulevaa imetystä varten.

Teen huuli-ja kielijänneleikkausten jälkeisiä haavakontrolleja.

Palveluihini kuuluvat myös synnytyskeskustelu ja synnytykseen valmistautuminen: Synnytyskeskustelussa käydään läpi synnytys kokemuksena ja äidin tuntemuksia siihen liittyen sekä vastailen mahdollisesti mieltä askarruttamaan jääneisiin kysymyksiin kätilön näkökulmasta. Joskus edellinen synnytys alkaa mietityttää ja kysymyksiä nousee pintaan vasta uuden raskauden myötä tai pitkänkin ajan jälkeen.

Kätilön keskustelupalvelut, tukea synnytykseen valmistautumiseen. Voit valmistautua keskustellen ja yhdessä synnytyssuunnitelmaa miettien tulevaan synnytykseen joko yhden tai useamman käynnin avulla. Synnytykseen valmistautuminen on hyödyllistä niin ensi- kuin uudelleensynnyttäjällekin.

Kaikille käynneilleni myös puoliso on erittäin tervetullut mukaan.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Varaathan vauvan ajan vauvan hetulla Voit kuvailla lyhyesti minkä tyyppistä aikaa varaat (imetysohjaus, synnytyskeskustelu, synnytykseen valmistautuminen) En anna rokotuksia vastaanotolla!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Sairaanhoitaja

Tutkinnot

  • Imetysohjaaja

Palvelut

  • Imetysklinikka
  • Lasten Mehiläinen

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Avoinna tänään
08:00 - 21:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
lokakuu 2021viikko 43