Inka Airo

Imetysohjaaja

Olen valmistunut kätilöksi v.2010 ja toiminut HUS-alueella laajasti kätilötyön parissa mm. synnyttäjien ja naistentautien päivystys, synnytyssali, lapsivuodeosasto, antenataaliosasto ja naistentaudit. Työskentelin useamman vuoden legendaarisessa Kätilöopiston Haikaranpesässä, jossa perhelähtöinen ja yksilöllinen syntymän ja perheen hoito tulivat minulle tutuiksi.

IMETYSOHJAUS: Puoleeni voit kääntyä kaikenlaisten imetyksen haasteiden vuoksi. Imetysohjausta tarvitaan usein myös esimerkiksi kieli- ja huulijänneoperaatioiden jälkeen. Tällöin vastaanotolle tullaan lääkärin lähetteellä. Myös raskausaikana voidaan käydä läpi mahdollisia edellisen imetystaipaleen haasteita ja miettiä ratkaisuja tulevaa imetystä varten.Teen huuli-ja kielijänneleikkausten jälkeisiä haavakontrolleja.

SYNNYTYSVALMENNUS: Synnytysvalmennus pakettina käsittää kolme 1.5h valmennuskertaa. Synnytysvalmennuksessa käydään kattavasti läpi synnytyksen eri vaiheita, lääkkeetöntä ja lääkkeellistä kivunlievitystä, varhaista vuorovaikutusta vauvan kanssa ja imetyksen käynnistymistä. Valmennuksen jälkeen sinulla on kattavat tiedot joilla lähteä kohti uutta elämänvaihetta ja vanhemmuutta. Valmennus painotetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, eli valmennuksessa voidaan keskittyä laajemmin johonkin tietyyn osa-alueeseen joka perheestä tuntuu tärkeältä.

ENSITUKI: Ensituen käynti on tarkoitettu niille perheille, jotka tarvitsevat tukea ja neuvontaa synnytyssairaalasta kotiutumisen jälkeen ennen ensimmäistä neuvolakäyntiä. Käynnillä voidaan katsoa yhdessä rauhassa imetystä/vauvan ruokintaa, vauvan hoitoa ja äidin palautumista synnytyksestä. Käynnin aihe määräytyy yksilöllisesti perheen tarpeiden mukaan.

SYNNYTYSKESKUSTELU: Usein äidillä/perheellä on tarve käydä synnytystä läpi vielä synnytyksen jälkeen ammattilaisen kanssa. Synnytyskeskustelussa käydään läpi synnytys kokemuksena ja äidin tuntemuksia siihen liittyen sekä vastailen mahdollisesti mieltä askarruttamaan jääneisiin kysymyksiin kätilön näkökulmasta. Joskus edellinen synnytys alkaa mietityttää ja kysymyksiä nousee pintaan vasta uuden raskauden myötä tai pitkänkin ajan jälkeen. Synnytyskeskustelu voidaan tällöin käydä myös ennen seuraavaa synnytystä.

Kaikille käynneilleni myös puoliso on erittäin tervetullut mukaan.

Imetysohjaukseen, ensituen käyntiin ja synnytyskeskusteluun varataan 1h aika ja valmennuksiin 1.5h aika.

Varaathan imetysohjauksen vauvan hetulla.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Varaathan vauvan ajan vauvan hetulla

Voit kuvailla lyhyesti minkä tyyppistä aikaa varaat (imetysohjaus, synnytyskeskustelu, synnytykseen valmistautuminen)

En anna rokotuksia vastaanotolla!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Sairaanhoitaja

Tutkinnot

  • Imetysohjaaja

Palvelut

  • Imetysohjaus
  • Lasten Mehiläinen

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Avoinna tänään
09:00 - 21:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min