Heidi Västilä

Psykoterapiakoulutettava

Varataksesi vastaanottoaikaa tai sopiaksesi tutustumiskäyntiä lähetäthän minulle viestiä "Ota yhteyttä" painikkeen kautta.

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttiopiskelija (Tampereen yliopisto 2020-2023). Valmistun psykoterapeutiksi marraskuussa 2023. Otan tällä hetkellä vastaan itsemaksavia asiakkaita. Kelan tukemaa psykoterapiaa tarjoan valmistumiseni jälkeen. Voit tulla vastaanotolleni, jos kaipaat apua esimerkiksi vaikean elämäntilanteen läpikäymiseen, masennus- tai ahdistuneisuusoireisiin, univaikeuksiin tai jos sinulla on voimakkaita pelkoja, pakko-oireita, paniikkioireilua tai mistä tahansa muusta syystä, johon kaipaat psykoterapeuttista apua. Myös etävastaanotot ovat mahdollisia.

Minulle tärkeitä arvoja työssäni on läsnäolo, myötätunto ja tasavertaisuus. Asiakkaan otan huomioon yksilönä, jolla on omanlaisensa elämä ja oppimishistoriansa. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulevansa nähdyksi ja kuulluksi terapiasuhteessa. Työskentelytapani kulmakiviä ovat asiakkaan kannustaminen uusien toiminta- ja ajatusmallien oppimiseen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Myötätuntokeskeinen työskentely sekä hyväksymis- ja omistautumisterapia ovat erityisiä kiinnostuksen kohteitani. Hoidon tavoitteet ja työskentelytavat sovin aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Taustakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Minulla on myös sosiaalialan AMK-tutkinto (sosionomi). Lisäksi olen intensiivikoulutettu DKT-terapeutti. Minulla on pitkä työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä erikoissairaanhoidosta. Kokemusta on monenlaisten psykiatristen häiriöiden sekä riippuvuusongelmien hoidosta. Olen työskennellyt myös DKT-yksilöterapeuttina sekä ohjannut DKT-ryhmiä. Viime vuosina olen toiminut nettiterapeuttina kognitiivisiin ja käyttäytymisterapeuttisiin menetelmiin pohjautuvissa nettiterapiaohjelmissa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen
 • Mielenterveys
 • Psykoterapia

Tutkinnot

 • Sosionomi AMK
 • Sairaanhoitaja Amk

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Kognitiivinen käyttäytymisterapia, psykoterapia (KKT, CBT)
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Helsinki Mannerheimintie
Mannerheimintie 12 B, 3. krs
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 77.80 € (*77.80 €)
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  Hinta-arvio 81.80 € (*81.80 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.