Hannele Parviainen

Yleislääkäri

I speak only Finnish!

Minulle on kertynyt kokemusta usean vuoden ajalta neuvola- ja kouluterveydenhoidosta.

Sotilaslääkärikokemusta olen saanut Hämeen Rykmentistä, tähän liittyen palveluskelpoisuusluokitukset ja urheilujoukkojen lääkärinä toimiminen puolustusvoimissa. Teen kutsuntatarkastukset, palveluskelpoisuusluokan määritykset ja tarvittavat todistukset vastaanoton yhteydessä. Tarvittaessa teen yhteistyötä eri erikoisalojen kanssa.

Kokemusta on kertynyt myös pitkällisestä terveyskeskustyöskentelystä ja osastotyöskentelykokemusta osastonlääkärinä puolustusvoimissa ja terveyskeskuksessa.

Lausunnot, reseptit ja sairauskertomukset teen vain suomen kielellä.

Lääkärinlausuntoa ja reseptiä tehtäessä potilaan on kyettävä pyydettäessä todistamaan henkilöllisyys henkilöllisyystodistuksella tai passilla. Ajokorttitodistusta, palveluskeposuustodistusta tai erilaisia etuustodistuksia varten henkilöllisyys tarkistetaan aina, samoin keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä määrätessä ellei potilas ole tunnettu ja aikaisemmin henkilöllisyys varmennettu.

Ajokorttia uusittaessa on oltava mukana ajokortti sekä passi tai virallinen henkilökortti. Ajokorttitarkastuksessa tarvitaan riittävät terveysteidot esim. Kanta-arkistosta ja reseptikyselyllä lääkeresepteistä. Mikäli esiin tulee sairaus tai sairauden epäily, jonka vuoksi ajokorttia ei voida uusia, tapahtuu hoitoon tai tukimuksiin ohjaus ja lausunton kirjoittaminen voi siirtyä kunnes tila on selvitetty ja hoidossa määräysten mukaisesti.

PKV-lääkkeiden kirjoittamisessa ja uusinnassa noudatan talon ohjeistusta

- Henkilöllisyys varmennetaan aina

- Tehdään reseptikysely

- Tutustutaan Kanta-arkiston tietoihin esitietojen osalta

Lääkemääräyksissä noudatan Valviran ohjeistusta ja STM:n asetusta myös väärinkäyttöön soveltuvien lääkkeiden osalta.

En määrää tuntemattomalle potilaalle lääkkeitä pääsääntöisesti ja hyvin harkitusti tällöinkin mahdollisesti maksimissaan pieniä pakkauksia tai lääkemääräystä ei tehdä. PKV-lääkkeiden kohdalla noudatan viranomaisen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia. PKV-lääkkeen käyttö on perustelua vain hyvien hoitokäytäntöjen mukaisesti. Laskutan kaikki käynnit.

Kannabisreseptejä en kirjoita. En kirjoita tarkkaavaisuushäriölääkkeitä.

Sähköpostin kautta en voi hoitaa potilasasioita.

Toistaiseksi en tee luomenpoistoja tai patinpoistoja. Varaathan näissä asioissa vastaanottoajan toimenpiteitä tekevälle lääkärille.

Laadin laajempia lääkärinlausuntoja vain pidempiaikaisesti hoitamilleni potilaille. Jos potilalla ei ole pitkää hoitosuhdetta, en kykene laatimaan lausuntoa maistraattia varten edunvalvonta-asioissa.

Only finnish speaking patients!

Ajanvarausohje

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana. Only Finnish speaking patients. I don't speak english. En hoida hengitystietulehduspotilaita vastaanotollani. Varaathan ajan tällöin hengitystieklinikalle tai toiselle vastaanottajalle. EN UUSI TOISTEN LÄÄKÄREIDEN KIRJOITTAMIA KOLMIOLÄÄKKEITÄ PUHELIMITSE ENKÄ ETÄVASTAANOTOLLA. En ota toistaiseksi vastaan hengitystietulehduspotilaita. Toistaiseksi en myöskään tee patinpoistoja tai luomenpoistoja. Varaathan seuraavissa asioissa kaksoisajan (40 min): - Monta asiaa/sairautta hoidettavana - Ajokortti Kutsuntatarkastukseen riittää normaali ajanvaraus (20 minuuttia) Ajokorttitodistuksia varten otathan vastaanotolle mukaasi ajokortin sekä henkilöllisyystodistuksen tai passin. Jos olet saanut poliisilta tai muulta viranomaiselta kirjeen, ota se mukaan. Lausunnot ja sairauskertomukset teen vain suomenkielisenä. Varaa vastausten kuulemiseksi soittoaika tai uusi vastaanottokäyntiaika sen mukaan miten vastaanotolla on sovittu. Sähköpostin välityksellä en voi hoitaa potilasasioita. En uusi seuraavia lääkereseptejä: - rauhoittavat lääkkeet - opiaatit - tarkkaavaisuushäiriölääkkeet - kannebisvalmisteet - kokeelliset hoidot En hoida alkoholivieroituksia tai antabushoitoja yms. Vastaanotollani ei anneta suonensisäisiä lääkehoitoja tai rautalääkitystä.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Yleislääkäri

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Märkäpaiseen aukaisu
 • Kipsaukset
 • Ajokorttitodistus
 • Palveluskelpoisuustodistus
 • Todistus mopokorttia varten
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 20 min
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 30 min

Toimipisteet

Mehiläinen Espoo Leppävaara
Hevosenkenkä 3, Panorama Tower
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
  Hinta-arvio 86.5 € (*77.5 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 20 min
  Hinta-arvio 106.5 € (*97.5 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
  Hinta-arvio 114.5 € (*103.5 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti, lauantai, enintään 30 min
  Hinta-arvio 131.5 € (*120.5 €)
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
  Hinta-arvio 138.5 € (*124.5 €)