Anniina Niemi

Terapeutti

Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa Mehiläinen terapiaklinikalla Tampereella sekä etäyhteyksin muualle Suomeen. Voit hakeutua vastaanotolleni yksin tai yhdessä läheisesi kanssa.

Jokainen meistä kohtaa elämässään kriisejä tai tilanteita, joiden äärelle on hyvä pysähtyä. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on silloin varteenotettava vaihtoehto. Se on hyvä apuväline itsetutkiskeluun tai muutosta haluavalle.

Terapeuttina olen turvallinen ja helposti lähestyttävä. Autan sinua tavoitteiden asettamisessa sekä niiden saavuttamisessa. Tuen sinua löytämään ja vahvistamaan omia voimavarojasi sekä vahvuuksiasi.

Syitä hakeutua vastaanotolleni voivat olla esimerkiksi ihmissuhdeongelmat, elämänkriisit, muutoshalukkuus, paniikkihäiriöt, masennus tai ahdistus.

Työkokemusta minulla on kriisityöstä kriisikeskuksesta, lastensuojelusta sekä järjestöpuolelta. Erityisosaamista minulta löytyy kiusaamisilmiöstä ja sen vaikutuksista.

Taustakoulutukseltani olen lähihoitaja, yhteisöpedagogi AMK, sosionomi AMK (valmistuminen 12/2023), NLP Practitioner sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (60op, sisältää psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät lisäopinnot).

Ajanvarausohje

Voit tiedustella aikoja laittamalla sähköpostia anniina.niemi@mehilainen.fi tai numerosta 045 200 8950.

Lisätietoja Mehiläinen Terapiaklinikka Tampere numerosta 050 348 3975.

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Tampere
Hatanpään valtatie 26, 2. krs
Puhelin, Ajanvaraus050 348 3975Hinta 0,084 €/min