Anni Lankinen

Fysioterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti

Hei!

Haluan auttaa sinua mm. ahdistukseen, syömishäiriöihin, traumoihin ja kipuihin liittyvien oireiden kanssa. Ehkä löydämme yhdessä sinulle keinoja unettomuuteen, stressin hallintaan tai uupumukseen.

Olen työskennellyt fysioterapeuttina lähes 20 vuotta. Ennen siirtymistäni Fysiokselle kesällä 2022 työskentelin kuuden vuoden ajan Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa. Minulla on vahva kokemus työskentelystä laajasti psykiatrian kentällä syömishäiriöistä skitsofreniaan ja muihin psykoosisairauksiin, masennuksesta ja ahdistuksesta pakko-oireisiin ja erilaisiin persoonallisuuden häiriöihin.

Psykofyysisen fysioterapian täydennysopinnot tein 2017. Lyhyemmillä lisäkoulutuksilla olen perehtynyt erityisesti syömishäiriöiden hoitoon. Viimeisimmäksi vuonna 2022 olen aloittanut laajan Basic Body Awareness-terapiakoulutuksen (BBAT).

Haluan olla sinua varten, sinun matkasi tukena!

Voit laittaa minulle yhteydenottopyynnön tekstiviestillä numeroon 045-151 3338 tai sähköpostitse anni.lankinen@mehilainen.fi. Asiakastyön vuoksi minun on usein vaikea vastata puhelimeen, mutta otan sinuun heti yhteyttä vapauduttuani!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Psykofyysinen fysioterapia

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Kouvola Kotkankallionkatu
Kotkankallionkatu 30
Puhelin, Ajanvaraus05 3110338Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 237700Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min