Anne Ruotsalainen

Toimintaterapeutti

Toimin Kuopion Mehiläisessä sekä toiminta- että ravitsemusterapeuttina.

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi 2007 ja tarjoan asiakkaille käden kuntoutusta, kuten mobilisaation ohjausta ja käsiterapiaa sekä ranteen – ja sormien alueen lastoitusta. Lastoitusta käytetään usein käsileikkausten jälkeen, käsivamman konservatiiviseen hoitoon tai nivelrikon aiheuttaman virheasennon ehkäisemiseksi. Lisäksi ohjaan arpihoitoja sekä tunnon karaisua ja uudelleen koulutusta hermovamman jälkeen.

Ravitsemusterapeutiksi olen valmistunut 2021 ja minulla on työterveyshuollon erikoispätevyys. Tarjoan asiakkaille neuvoja ja tukea painonhallinnassa, apua sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyyn ja hoitoon sekä suolistovaivojen hoitamiseksi ruokavalion keinoin. Otan vastaan myös lapsiasiakkaita ja minulla on kuntoutuspuolen kokemusta muun muassa aistiyliherkkyyden aiheuttamista syömishaasteista.

Varatessasi aikaa huolehdithan, että varauksesi kohdistuu oikein toimintaterapeutin tai ravitsemusterapeutin vastaanottoajoille.

Ajanvarausohje

Laitathan tulosyyn lyhyesti ajanvaraukseen!

Peruskäynti 60 min ajanvaraus, laskutetaan käytetyn ajan mukaan.

Vastaanottokäynnin hintaan lisätään aina materiaalikustannukset, jotka vaihtelevat lastasta riippuen.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Ravitsemusterapia
  • Toimintaterapeutti

Tutkinnot

  • Laillistettu ravitsemusterapeutti

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva

Palvelut

  • Ravitsemusterapia
  • Toimintaterapia

Toimipisteet

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A
Avoinna tänään
09:30 - 14:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Ravitsemusterapia
    Hinta-arvio 142.15 € (*142.15 €)