Anne Ruotsalainen

Toimintaterapeutti

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi 2007. Tarjoan asiakkaille käden kuntoutusta, kuten mobilisaation ohjausta ja käsiterapiaa sekä yksilöllisesti valmistettuja ortooseja käsileikkausten jälkitilan, rasitusvamman, nivelongelmien tai käsiin kohdistuneiden traumojen hoitoon.

Lisäksi mittaan yksilöllisiä painevaatteita turvotuksen tai arpiongelmien helpottamiseksi.

Minulla on myös koulutus metallisten WeDesign- sormitukien mittaamiseen ja tilaamiseen.

Toimintaterapeuttina tarjoan myös kipukuntoutusta muun muassa CRPS- potilaille.

Erikoisosaaminen: - Yksilölliset ortoosit ranteen, kämmenen ja sormien alueelle - Arvenhoito - Tunnon karaisu ja uudelleen kouluttaminen hermovamman jälkeen - Käden kuntoutus, mobilisaation ohjaus - Kipukuntoutus ja CRPS (käsi tai jalka)

Ajanvarausohje

Peruskäynti 60 min ajanvaraus, laskutetaan käytetyn ajan mukaan. Poikkeukset ajanvaraukseen: - suojalasta (jännekorjausleikkauksen jälkeinen lastan valmistus; sisältää kipsin poiston ja mobilisaation ohjauksen) 2 h - dynaaminen lasta 2 h - sormilasta, muu kuin peukalo, vain 1 sormi, sisältää jousilastat 30 min - tunnon karaisu tai uudelleen kouluttaminen 30 min - arvenhoito (silikonin ja arven käsittelyn ohjaus) 30 min Vastaanottokäynnin hintaan lisätään aina materiaalikustannukset, jotka vaihtelevat lastasta riippuen.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Toimintaterapeutti

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva

Toimipisteet

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A
Avoinna tänään
07:30 - 19:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min