Anne Pasenius

Työterveyshoitaja, seksuaalineuvoja
Asiakasarvio 9.5
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

TYÖTERVEYSHOITAJA

Toimin työterveyshoitajana Espoon, Matinkylässä. Terveydenhoitajana minulla on kokonaisvaltainen ja keskusteleva työote. Minulla on laaja työkokemus terveydenhuollon eri osa-alueilta. Olen toiminut niin päivystyksessä, leikkaussalissa kuin opiskeluterveydenhuollossa ennen siirtymistäni työterveyshuoltoon. Minulla on myös seksuaalineuvojan koulutus..

HUOMIOITHAN AIKAA VARATESSASI, ETTÄ TOIMIN MATINKYLÄSSÄ TYÖTERVEYSHOITAJANA JA TÖÖLÖSSÄ EHKÄISY-JA SEKSUAALINEUVOJANA!

EHKÄISY-JA SEKSUAALINEUVONTA TOIMII MYÖS PUHELIN/VIDEOVASTAANOTTONA,

Minulla on 10 vuoden kokemus ehkäisy-ja seksuaalineuvonnasta. Aiemmin olen toiminut kunnallisella puolella. Mehiläiseen siirryin kesällä-17. Työotteeni on asiakaslähtöinen ja kesksuteleva.

Vastaanotolleni ehkäisyklinikalle voi tulla alle 25-vuotias nuori ehkäisyn suunnitteluun ja aloitukseen. Ehkäisyneuvonnan vastaanotolla suunnitellaan yksilöllisesti, asiakkaan toiveet huomioiden sopiva ehkäsiy. Vastaanotolla voidaan aloittaa ehkäisy tietyin kriteerein. Gynekologi kirjoittaa reseptin sovittuun ehkäisyyn pääsääntöisesti vuodeksi. Mikäli päädytään kierukka- tai implanttiehkäisyyn, varataan vastaanotolla aika ehkäisyklinikan gynekologille tämän asetukseen. Ehkäisy-ja seksuaalineuvonta on aina luottamuksellista.

Ehkäisyneuvontakäynnin hinta on 49e (+ KANTA-maksu)

Gynekologin reseptinkirjoituspalkkio lisätään tarvittaessa hintaan.

Soittopyyntö (aap-toimenpide, sukupuolitautitestuas yms. kyselyt) hinta on 25e

Seksuaalineuvontaan voi vastaanotolleni tulla iästä riippumatta kaikissa seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Seksuaalineuvoja kartoittaa yhdessä asiakkaan/asiakkaiden kanssa heidän elämäntilannettaan sekä seksuaalisuuteen liityviä haasteita siinä. Seksuaalineuvontaan on suositeltavaa hakeutua matalalla kynnyksellä. Seksuaalisuus on elämänkaaressa vahvasti mukana oleva, herkkä ja henkilökohtainen osa ihmisyyttä. Eri elämänvaiheissa voi olla erialisia haasteita seksuaalisuudessa, kuten esimerkiksi seksuaalisen halun puute, erektiöhäiriöitä, seksuaali/sukupuoli- identiteetin pohdintaa tai seksuaalisen itsetunnon haasteita. Seksuaalineuvonnan keinoin pyritään yhdessä asiakkaan kanssa löytämään hänen elämäntilanteeseensa sopivia keinoja parantaa elämänlaatua sekä seksuaalisuuden kokemusta. Minulla on kokemusta myös kroonisen kivun tuomista haasteista seksuaalisuudessa.

Seksuaalineuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Seksuaalineuvonnan vastaanoton hinta on 82e/tunti

Mikäli tulette yhdessä kumppanin kanssa, varatkaa peräkkäiset ajat.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit laittaa minulle sähköpostia anne.pasenius@mehilainen.fi

Ajanvarausohje

Soittopyynnön sijaan suosimme OmaMehiläisen viestiä työterveyshuollon asiakkaille. HUOMIOITHAN AIKAA VARATESSASI, ETTÄ TOIMIN MATINKYLÄSSÄ TYÖTERVEYSHOITAJANA JA TÖÖLÖSSÄ EHKÄISY-JA SEKSUAALINEUVOJANA! HUOM! Työterveyshoitajana toimin Matinkylän toimipisteessä. Terveystarkastukiin varataan 60-90min aika, neuvontakäynnit 45-60min aika, korvahuuhtelut, kuulontutkimukset ja roikoteselvittelyt, varataan 30min aika. Yksittäiset rokotteet ja sairasvastaanotto, aika 15min. Kirjaathan tulosyyn kenttään, kiitos! EHKÄSIY-JA SEKSUAALINEUVONTA TOIMII MYÖS PUHELIN/VIDEOVASTAANOTTONA: - tarkistathan yhteystietosi aikaa varatessa - mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa, laita viestiä anne.pasenius@mehilainen.fi

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Työterveyshoitaja
 • Seksuaalineuvoja

Kiinnostuksen kohteet

 • Ehkäisyn aloitus
 • Ehkäisyn suunnittelu
 • Seksuaalineuvonta
 • Ehkäisy

Tutkinnot

 • Terveydenhoitaja
 • Sairaanhoitaja Amk
 • Seksuaalineuvoja
 • Ehkäisyneuvonnan terveydenhoitaja

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, sujuva

Palvelut

 • Seksuaalineuvonta
 • Qutenza-kipuhoito
 • Terveydenhoitajan ehkäisyneuvonta
 • Ehkäisyklinikka (Töölö)
 • Peliriippuvuuden hoito

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Avoinna tänään
08:00 - 21:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Espoo Matinkylä
Piispanportti 10 A, 3. krs
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min