Haavanhoito

Haavanhoitovastaanoton löydät Helsingistä Töölön Mehiläisen sairaalasta. Vastaanotolla hoidamme akuutteja haavoja kuten muun muassa leikkaushaavoja, polikliinisiä trauma- ja paleltumahaavoja sekä palovammoja. Lisäksi hoidamme kroonisia haavoja kuten esimerkiksi diabeteshaavoja, laskimo- ja valtimohaavoja.

Haavavastaanotolla hoidetaan laaja-alaisesti erilaisia haavoja konservatiivisin sekä tarvittaessa kirurgisin keinoin. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti alusta loppuun.

Haavanhoitotiimi

Mehiläinen Töölön haavanhoitovastaanotto toimii sairaalan leikkausosaston yhteydessä. Haavanhoitajana toimivat haavanhoitoon erikoistuneet sairaanhoitajat. Haavanhoitajat toimivat osana Mehiläinen Töölö jalkakirurgista tiimiä ja vastaavat plastiikkakirurgisista leikkauspotilaista.

Erikoislääkärit haavanhoitotiimin apuna

Haavanhoitotiimin tukena toimivat eri kirurgian erikoislääkärit. Plastiikka-, traumatologia-, ortopedi-, verisuoni-, jalkakirurgien konsultaatiot ovat tarvittaessa mahdollisia hoidon kaikissa vaiheessa. Kirurgien konsultaatiot mahdollistavat varhaisen vaiheen tuloksellisen leikkauksellisen ja paikallishoidon yhdistelmähoidon suunnittelun. Haavanhoitomenetelmiä käytetään uusimpia ja tehokkaimpia hoitomuotoja.

Tutustu erikoislääkäreihimme:

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Stephan Dietz 

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Tiina Strengell 

Haavan hoidossa hyvät hoitotulokset

Haavan hoidoissa hoitotulokset ovat olleet jo vuosia hyviä. Vaikeisiin diabeteshaavoihin voi Mehiläinen Töölössä hoidon tukena yhdistää myös diabeteslääkärin ja / tai - hoitajan, sekä jalkahoitajan. Myös fysioterapiapalvelut yhdistetään kätevästi sitä tarvitseville.

Myös haavanhoitajan kotikäynnit ovat tällä hetkellä mahdollisia Etelä-Helsingin alueella. Käynnit suunnitellaan erikseen haavanhoitajan kanssa.

Varaa aika!

Haavanhoitoon pääsee joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä hoidosta saa Kela-korvauksen. Haavanhoitovastaanotto toimii Töölön Mehiläisessä maanantaista perjantaihin. Varaa aika verkkoajanvarauksessa  tai soita 010 414 00 (0,084 €/min)!