Tiina Rantanen

Jalkaterapeutti
Customer rating 9.6
An average from 24 months, when above 25 answers
10

Kipu jaloissa johtuu usein jalkaterien toiminnallisesta poikkeamasta tai virheasennosta, huonosti istuvista kengistä tai puutteellisesta omahoidosta.

Jalkaterapia tähtää ensisijaisesti kivun poistamiseen. Pyrkimyksenä on selvittää vaivan syntymekanismi ja puuttua siihen.

Ensikäynnillä arvioidaan alaraajojen toiminnot ja jalkaterapiatarve: iho- ja kynsimuutostenhoito, harjoitteet, apuvälineet ja kattavat omahoito-ohjeet ylläpitämään jalkaterveyttä.

Terapiasta on apua mm. seuraaviin vaivoihin: iho- ja kynsimuutosten hoito, kovettumat ja känsät, sienikynnet ja sisäänkasvava kynsi. Päkiäkivut (levinnyt päkiä), kantakivut, vaivaisenluu ja vasaravarpaat.

Booking instructions

Jalkahoito, jalkojenhoito, jalkojen terveystarkastus, diabeetikon perustutkimus, iho- ja kynsimuutosten hoito (mm. kovettumat, känsät, syylät, paksuuntuneet kynnet, sienikynnet), kemiallinen kynnenpoisto,
sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito, kenkien desinfiointi, biomekaaninen tutkimus, ihoon liimattavat/puettavat tuotteet, korjaavat tai suojaavat varvasortoosit, yksilölliset harjoitusohjelmat.

Specialities and special qualifications

  • Podiatry

Degree and title

  • Podiatrist
  • Chiropodist

Language proficiency

  • Finnish, mother tongue
  • English, fluent

Services

  • Pedicure
  • Jalkaterapia

Locations

Mehiläinen Espoo Leppävaara
Hevosenkenkä 3, Panorama Tower
Open today
08:00 - 18:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

  • Jalkaterapia
    Price estimate 86.15 € (*86.15 €)