Susanna Vilkman

Työfysioterapeutti

Pyrin työssäni huomioimaan työikäisen ihmisen kokonaisuutena eri elämäntilanteet huomioiden. Toiminnallani pyrin edistämään yhteistyössä työntekijän kanssa hänen toimintakykyään ja ennaltaehkäisemään fyysisen toimintakyvyn alenemaaa ja siitä seuraavaa mahdollista työkyvyn heikkenemistä.

Pyrin kuuntelemaan työntekijää tarkasti ymmärtääkseni hänen tilanteensa ja antamaan ohjauksessa ja neuvonnassa yksilöllisiä ohjeita toiminta- ja työkyvyn tukemiseksi. Teen vastaanotollani fyysisen toimintakyvyn arviointeja ja yrityksen kanssa sovitulla tavalla myös kuntotestauksia. Teen myös yrityksiin ohjauskäyntejä yksilölle tai ryhmälle, pidän tarvittaessa luentoja ja ergonomiaan liittyviä tietoiskuja sekä teen ergonomia tarkastuksia ja näyttöpäätelasimittauksia näyttöpäätelasien hankintaprosessiin liittyen.

Autan myös mielelläni yrityksiä ergonomiaratkaisujen kehittämisessä ja työtilojen ja -välineiden suunnittelussa.

Voit varata ajan työfysioterapeutin vastaanotolle ilman työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetettä tuki-ja liikuntaelin oireisiin, työn fyysisiin kuormitustekijöihin sekä ergonomisiin asioihin liittyen.

Varaathan soittoajan ensin jos asiasi koskee työpisteen ergonomian tarkastusta ja työnäkömittauksia tai olet tulossa fyysisen kunnon testaukseen, jolloin sovitaan tarkemmat ajankohdat yhdessä.

Booking instructions

Työfysioterapeutin vastaanotolle voit varata ajan ilman työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetettä vuoden 2022 lakimuutoksen jälkeen.
Jos tarvitset ajanvarauksen testausta varten, varaa minulle soittoaika niin sovitaan aika puhelimitse.
Fyysisen toimintakyvyn arvioon/ työkykyarvioon varattava aikaa 2 tuntia.

Specialities and special qualifications

  • Occupational physiotherapy

Areas of interest

  • Kinesioteippaus

Degree and title

  • Physiotherapist
  • Occupational physiotherapist

Language proficiency

  • German, fluent

Services

  • FMS -testaus työterveydessä
  • Poliisin työkuntotestaus

Locations

Mehiläinen Lahti
Sibeliuksenkatu 6 C
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min