Seppo Appelqvist

Fysioterapeutti

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2002 lähtien. Hoidan kaiken tyyppisiä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Käytössäni on monipuolinen kattaus erilaisia hoitomenetelmiä akuuteista kroonisiin vaivoihin. Käytän tavanomaisen fysioterapeuttisen tutkimisen jatkeena diagnostista ultraääntä kudosrakenteiden terveydentilan arvioinnissa ja lihastoiminnan tutkimisessa, myös harjoittelussa ja paranemisen seurannassa.

Olen erikoistunut mm. shockwave -hoitoihin. Nokian toimipisteessä käytän radiaalista shockwave paineaaltohoitoa, esim. kroonisissa jänneongelmissa tai huonosti parantuneiden lihasrepeämien jälkihoidossa. Kaupin toimipisteessä käytössäni on myös fokusoitu shockwave -laite, jolla voidaan tuottaa korkeampienerginen ärsyke, tarkemmin ja syvemmälle kudoksiin.

Kaupissa teen myös LPG alipainehierontahoitoa. LPG-hoito soveltuu akuutteihin vammoihin, turvotusongelmiin ja ylirasitustyyppisiin vaivoihin sekä edistämään harjoituksesta palautumista. LPG:tä käytetään myös lihaskireyksiin ja vammojen jälkihoidossa koska LPG-hoito muokkaa sidekudosrakenteita ja vähentää kiinnikemuodostusta.

Palvelut:

Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia
Tuki- ja liikuntaelimistön ultraäänikuvaus

Terapeuttinen harjoittelu

Manuaalinen terapia

Lymfaterapia

LPG®

Shockwave/ESWT (radiaalinen: Nokia, fokusoitu: Kauppi)

Active Release Techniques® (pehmytkudoskäsittely liikkeen kanssa)

Mulligan Concept (nivelten mobilisointi liikkeen kanssa)

Graston Technique® (metallisilla instrumenteilla suoritettu pehmytkudoskäsittely

Tervetuloa vastaanotolle!

Booking instructions

Mikäli vastaanotolleni tulon syy on shockwave -hoito, voit varata valmiiksi mahdollisuuksien mukaan 2-3 aikaa viikon hoitovälein. Hoidan ensisijaisesti fokusoidulla shockwave -laitteella (Kaupin toimipisteessä) seuraavia vaivoja: Nivelrikko, rasitusmurtuma, SI-nivelen kipu, jänteen kiinnityskohdan ongelmat, kalkkijänteet (yksittäiset suuret kalkkikertymät) ja syvemmällä olevat ongelmat (esim. lonkan ympäristössä).

Ultraäänikuvausta halutessasi lähetäthän varmuuden vuoksi tekstiviestillä pyynnön laitteen mukaan ottamisesta viimeistään edellisenä päivänä: 0400 918 074

Mikäli joudut peruuttamaan tulosi, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä perutusta ajasta laskutetaan peruuttamattoman käynnin mukaisesti.

Fokusoidun shockwave -hoidon laitelisä 25.00

Jos vastaanotolla käytetään LPG-laitetta, lisätään hoidon hintaan 25 euroa.

Specialities and special qualifications

 • Physiotherapy

Areas of interest

 • Musculoskeletal problems
 • LPG treatment

Degree and title

 • Sports massage therapist
 • Lymphatic therapist
 • Physiotherapist

Language proficiency

 • Finnish, mother tongue
 • English, mother tongue

Services

 • Therapeutic training
 • Physiotherapy appointment, up to 45 min

Locations

Mehiläinen Nokia
Nuijamiestentie 5
Closed today
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min
Mehiläinen Tampere Kauppi
Kuntokatu 17
Closed today
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Physiotherapy appointment, up to 45 min
  Price estimate 100.25 € (*100.25 €)