Sari Levänen

Injektiohoitaja
Customer rating 10
An average from 24 months, when above 25 answers

Erityisosaamislueeni ovat esteettiset injektiohoidot, plastiikkakirurgia ja ihomuutosten tutkiminen. Olen toiminut viimeiset yli 10 vuotta plastiikkakirurgisena sairaanhoitajana, sekä luomihoitajana ja injektiohoitoja olen tehnyt vuodesta 2013. Hyvän esteettisen silmän omaavana pyrin luonnolliseen ja kauniiseen lopputulokseen turvallisin menetelmin.

Hoidoissani käytän laadukkaita markkinoiden tunnetuimpia täyteaineita Juvedermia ja Restylanea. Tuotevalikoima on laaja ja aineen valintaan vaikuttavat hoidettavan ihotyyppi ja alue, mitä hoidetaan. Lisäksi hoidan ihoa kokonaisvaltaisesti Profhilo-pistoshoidolla, joka kosteuttaa ja siloittaa ihoa.

Tavoitteenani on luottamuksellinen ja välitön tunnelma vastaanotollani, jossa sinä tulet kuulluksi ja asiasi huolellisesti hoidetuksi. Olen osallistunut säännöllisesti koulutuksiin ja saanut lisäksi oppia kokeneilta plastiikkakirurgeiltamme.

Valmistuin sairaanhoitajaksi 1991 erikoistumislinjana sisätaudit ja kirurginen sairaanhoito ja ensimmäiset 10 vuotta toimin akuuttihoitotyössä päivystys- ja valvontaosastolla. Sittemmin siirryin yksityiselle puolelle moninaisiin tehtäviin.

Vapaa-aikanani liikun monipuolisesti ja ruuanlaitto, erityisesti juurileivonta on intohimoni. Lisäksi rakastan luovaa kirjoittamista ja kuvataiteita.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Booking instructions

Nämä ajat on tarkoitettu vain esteettisiin injektiohoitoihin (täyteaine- ja botuliinitoksiini-injektiot). Voit tehdä ajanvarauksen myös netin kautta. Jos haluat varata ajan esteettiseen konsultaatioon, varaathan ajan sairaanhoitajan konsultaatioon Mehiläinen Helsinki Bulevardille. Netin kautta ajanvaraustunnus on BSHK. Konsultaatio on maksuton.
Injektiohoidot:
Huomioithan, etten hoida alle 18-vuotiaita, enkä raskaana olevia. Muita esteitä pistoshoidoille ovat verenvuotolääkitys ja täyteaineiden kyseessä ollessa akuutissa vaiheessa oleva herpesinfektio. Kalaöjyvalmisteiden käyttö kannattaa tauottaa 2 viikkoa ennen hoitoja.
Tervetuloa hoitoihini!

Specialities and special qualifications

  • Nurse

Areas of interest

  • Botulinum toxin treatments
  • Aesthetic filler treatment
  • Aesthetic injection therapy

Degree and title

  • Plastic-surgery nurse
  • Specialist nurse

Language proficiency

  • Finnish, mother tongue

Services

  • Aesthetical injections
  • Botulin injection therapy

Locations

Mehiläinen Helsinki Bulevardi
Bulevardi 22
Open today
08:00 - 16:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min