Pirjo Vantanen

Neuropsykologi

Tarjoan neuropsykologista kuntoutusta ja neuropsykologisia tutkimuksia yli 16-vuotiaille asiakkaille neurologisten sairauksien tai kehityksellisten vaikeuksien yhteydessä. Tyypillisiä sairausryhmiä ovat mm. aivovammat, aivoverenkiertohäiriöt, oppimisvaikeudet, neuropsykiatriset häiriöt. Tervetuloa vastaanotolle!

Booking instructions

Teen neuropsykologisia tutkimuksia yli 16-vuotiaille asiakkaille. Neuropsykologisessa tutkimuksessa voidaan selvittää aivosairauteen tai kehitykselliseen vaikeuteen liittyviä oireita mm. muistissa, toiminnanohjauksessa, keskittymisessä, visuaalisissa toiminnoissa ja kielellisissä taidoissa. Neuropsykologinen tutkimus sisältää haastattelun, kognitiivisten toimintojen tutkimuksen erilaisten testi- ja arviointimenetelmien avulla sekä tarvittaessa suppean mielialan kartoituksen. Tutkimus sisältää suullisen palautteen ja yksityiskohtaisen lausunnon sekä tarvittavat kannanotot ja suositukset. Tutkimuksessa voidaan ottaa kantaa mm. erilaisiin etuuksiin, opintosuunnitelmiin, ajokykyyn ja työkykyyn. Sairausryhmiä ovat mm. aivoverenkiertohäiriöt, muistisairaudet, aivovammat, muut aivosairaudet ja kehitykselliset vaikeudet, esim. kapea-alaiset ja laaja-alaiset oppimisvaikeudet, ADHD ja autisminkirjon häiriöt.

Tarjoan neuropsykologista kuntoutusta yli 16-vuotiaille asiakkaille neurologisten sairauksien tai kehityksellisten vaikeuksien yhteydessä. Tyypillisiä sairausryhmiä ovat mm. aivovammat, aivoverenkiertohäiriöt, oppimisvaikeudet, neuropsykiatriset häiriöt.

Jätäthän soittopyynnön, niin olen sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti ajanvarausasioissa.

Specialities and special qualifications

  • Neuropsychology

Locations

Mehiläinen Kotka
Kotkankatu 11
Open today
08:00 - 19:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min