Outi Aunula

Työfysioterapeutti
Customer rating 9.7
An average from 24 months, when above 25 answers

Hei!

Olen toiminut työfysioterapeuttina Mehiläisessä v. 2019 lähtien. Tätä ennen olen toiminut fysioterapeuttina (työfysioterapeuttina) kunnallisella ja yksityisellä puolella yli 20 v. ajan. Olen työskennellyt pääasiassa tuki- ja liikuntaelinoireisten asiakkaiden kanssa. Minulla on kokemusta myös leikkausten pre- ja postoperatiivisesta kuntoutuksesta.

Nykyisessä työssäni hoidan työterveyshuollon asiakkaita vastaanotolla ja teen yhteistyötä työterveyshuollon tiimin sekä työntekijän ja työnantajien/yritysten kanssa. Vastaan tiimissä työn fyysisistä ja ergonomisista kuormitustekijöistä kohdistuen yksilöön sekä työympäristöön.

Yksilövastaanotolla arvioin asiakkaan työ- ja toimintakykyä ja ohjaan/ neuvon keinoja sen parantumiseksi. Lisäksi tutkin ja arvioin olemassa olevan tuki- ja liikuntaelinvaivan syytä ja keinoja sen parantumiseksi. Ohjaan omaharjoitteet ja/tai jatkohoidon tarpeen. Vaivojen ennaltaehkäisy on tärkeää. Tarvittaessa arvioin ja ohjaan työpaikallasi myös työergonomiaa ja yhdessä mietimme parannusehdotuksia työn fyysisten kuormitustekijöiden vähentämiseksi. Tarvittaessa ohjaan sinulle esim. kuntosaliohjelman työ- ja toimintakyvyn tueksi.

Työni sisältää myös ryhmäohjausta esim. fyysisen kunnon ylläpitoon ja ergonomiaan liittyen, fyysien kunnon testausta, työpaikkaselvitykseen osallistumista jne.

Olen käynyt useita lisäkoulutuksia tuki- ja liikuntaelinoireisiin liittyen mm. suoravastaanottokoulutuksen ja MDT-tutkinnon. Lisäksi olen käynyt elämäntapamuutoskouluttajan kurssin, jonka avulla voin kannustaa sinua elämäntapamuutokseen liikunnan ja ravinnonkin osalta.

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista unohtamatta myös henkistä hyvinvointia, jota myös liikunta tukee. Yritän ohjata ja kannustaa pitämään kunnosta huolta niillä resursseilla mitä meillä kullakin nykyisessä elämäntilanteessa on!

Voit varata ajan suoraan minulle työterveyshuollon asiakkaana!

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Specialities and special qualifications

  • Occupational physiotherapy

Areas of interest

  • Issues of ability to work
  • Benign positional vertigo
  • Lifestyle changes (exercising and weight loss)
  • Back disorders and injuries
  • Musculoskeletal problems

Degree and title

  • Occupational physiotherapist
  • Physiotherapist

Services

  • The TULE kuntoon model
  • FMS -testaus työterveydessä

Locations

Mehiläinen Seinäjoki
Kauppakatu 1
Open today
07:30 - 19:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min