Meri Haahtela

Kätilö, imetysohjaaja, IBCLC

Varaathan ajan vauvan nimellä jos vauva on jo syntynyt.

Olen koulutukseltani kätilö, ensihoitaja, sairaanhoitaja ja IBCLC eli International Board Certified Lactation Consultant.

Olen toiminut aiemmin useita vuosia kätilönä HUS Kätilöopiston sairaalassa ja vuosina 2011-2014 HUS Naistensairaalan Imetyskoordinaattorina eli eräänlaisena kliinisenä asiantuntijana. Viimeiset pari vuotta olen päätyönäni toiminut Salon alueella ambulanssissa ensihoitaja jatkaen kätilön ja imetysohjaajan töitä sivutoimisesti.

Imetysohjaajana hoidan erilaisissa tilanteissa olevia perheitä ja eri ikäisiä vauvoja. Olen erikoistunut erityisesti haastavien imetystilanteiden ratkomiseen. Imetysohjaajan vastaanotolle voit tulla kaikenlaisten imetyksen haasteiden ja pulmatilanteiden kanssa. Imetysohjausta tarvitaan usein myös esimerkiksi kieli- ja huulijänneoperaatioiden jälkeen. Tällöin vastaanotolle tullaan lääkärin lähetteellä.

Teen sovittaessa myös kotikäyntejä.

Minulla on neljä lasta, joista vanhin asuu jo omillaan ja kuopus on vielä taapero. Vapaa-aikani kuluu pitkälti vapaaehtoistyössä Meripelastusseuran pelastusaluksilla ja merellisessä ensivastetoiminnassa sekä Punaisen Ristin ensiapuryhmätoiminnassa.

Specialities and special qualifications

  • Nurse

Degree and title

  • Trainer in first aid and health studies, ETK
  • Registered nurse (university of applied sciences)
  • breatfeeding instructor
  • IBCLC International Board Certified Lactation Consultant

Language proficiency

  • Finnish, mother tongue
  • English, occupational language

Services

Locations

Mehiläinen Helsinki Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 17
Open today
09:00 - 21:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min