Jusliina Leino

Psykoterapiakoulutettava

Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi ja kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Valmistun 12/2022, jonka jälkeen voin ottaa Kela-asiakkaita. Tämän lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja ja lyhytterapeutti. Olen myös suorittanut dialektisen käyttäytymisterapian (dkt) perusopinnot. Pohjakoulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri.

Lähtökohta työskentelyssäni on kuunteleva kohtaaminen ja tasavertaisuus. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija, jota terapeutin roolissa toivon voivani tukea kohti syvempää ymmärrystä ja itselle mielekästä muutosta. Vuorovaikutustapani on välitön ja lämmin. Työskentelyotteeni on hyvin integratiivinen ja lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet.

Kognitiivisessa psykoterapiassa keskeisiä työskentelyn kohteita ovat ajatukset ja uskomukset sekä niihin liittyvät tunteet. Terapiassa asiakasta autetaan itse oivaltamaan ja ymmärtämään omaa kokemusmaailmaansa ja käyttäytymistään ja siten löytämään keinoja näiden muuttamiseen.

Ratkaisukeskeisessä/voimavarakeskeisessä psykoterapiassa keskeistä ovat yksilön voimavarat ja näkökulman vaihtaminen. Terapiassa kartoitetaan tavoitteita ja toiveita ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi.

Voit varata ajan minulle joko sähköisestä ajanvarauskalenterista, laittamalla sähköpostia jusliina.leino@mehilainen.fi tai soittamalla Mehiläisen ajanvaraukseen.

Hinta 70e/45min tai 90e/60min + kantamaksu 2,30e.

Tervetuloa vastaanotolle sekä kasvotusten että etänä!

Komppi Mehiläisen osoite on Eerikinkatu 6 C, 2.krs.

Tulethan lähivastaanotolle noin 5-10 min ennen varatun ajan alkua, että pääsen avaamaan oven.

Contact us

Booking instructions

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialities and special qualifications

 • Psychotherapy

Areas of interest

 • Issues of ability to work
 • Psychotherapy
 • Mental health
 • Mental disorders / psychological coping

Language proficiency

 • Finnish, äidinkieli

Services

 • Short-term therapy, private customer
 • Crisis or support counseling
 • Therapy provided by trainee psychotherapist

Locations

Mehiläinen Psykoterapiaklinikka Turku Humalistonkatu
Humalistonkatu 7 b A, 2. krs
Open today
07:00 - 22:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

 • Therapy provided by trainee psychotherapist
  Price estimate 74 € (*74 €)
 • Short-term therapy, private customer
  Price estimate 85.4 € (*85.4 €)

Contact us

You can leave a contact request with an expert. Please do not write sensitive patient information in the message.