Vakuutusyhtiöt

Mehiläinen tekee yhteistyösopimuksia vakuutusyhtiöiden kanssa sairaanhoitopalveluiden tuottamisesta ja sitoutuu tuottamaan palveluja vakuutusyhtiön asiakkaille yhteistyösopimuksen mukaisesti.

Yhteistyösopimuksissa sovitaan mm. palveluiden tuottamisen, laskuttamisen ja raportoinnin toimintamalleista. Yhteistyösopimukset kattavat pääsääntöisesti lakisääteiset tapaturmavakuutukset (TÄKY), yritysten ottamat sairaanhoitovakuutukset ja yksittäisten henkilöiden ottamat vapaaehtoiset sairauskulu- ja tapaturmavakuutukset.

Yksityiset henkilöt ja yritykset ovat enenevässä määrin kiinnostuneita ottamaan sairaanhoidon ja vapaa-ajan tapaturmien varalle vakuutuksia turvatakseen hoitoon pääsyn nopeasti ja laadukkaasti. Jotta voimme paremmin vastata tämän asiakaskunnan sairaanhoitopalveluiden kysyntään, kehitämme yhteistyötä Mehiläisen ja vakuutusyhtiöiden kesken.

Vakuutusyhtiön yhteistyökumppanina Mehiläinen on valmis kehittämään vakuutusyhtiön kanssa yhteistyössä toimintamalleja, jotka takaavat yhteiselle asiakkaallemme palveluiden joustavan saannin ja asioinnin sujumisen niin asiakkaan, vakuutusyhtiön kuin Mehiläisenkin näkökulmasta. Vakuutuksiin liittyvät toimintaohjeistukset kirjataan Mehiläisen järjestelmään, josta ne ovat valtakunnallisesti hyödynnettävissä vakuutusasiakkaan asioidessa Mehiläisen toimipisteissä.

Sopimuskumppanille nimetään Mehiläisessä yhteyshenkilö, jonka välityksellä vakuutusyhtiö voi asioida Mehiläisen kanssa kaikissa vakuutukseen liittyvissä asioissa. Mehiläisen Vakuutuspalvelut palvelee valtakunnallisesti keskitetysti sopimuskumppaneita ja Mehiläisen toimipisteitä. Sopimuskumppaneiden maksusitoumukset on keskitetty kulkemaan Mehiläisen Vakuutuspalveluiden kautta.

Vakuutuspalveluiden yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö

Mehiläinen Vakuutuspalvelut
Pohjoinen Hesperiankatu 17 A, 6. krs. 00260 Helsinki
puh. 010 414 4501 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
fax 010 414 4500 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
vakuutuspalvelut(at)mehilainen.fi

Tietoa vakuutusasiakkaalle