Vireuksen fysioterapiapalvelut Mäntsälässä siirtyvät osaksi Fysiosta

Kuntosali- ja hyvinvointikeskus Vireus Oy:n fysioterapiapalvelut siirtyvät osaksi Mehiläisen Fysios-ketjua 5.8.2022 alkaen. Vireuksen 10 ammattilaista tarjoavat fysioterapia-, jalkaterapia-, hieronta- sekä Personal Training -palveluita. Fysioterapiatoiminta jatkuu normaaliin tapaan tutuissa tiloissa.

Kuntosali- ja hyvinvointikeskus Vireus on tarjonnut fysioterapiapalveluita Mäntsälässä vuodesta 2007. Erikoisosaamista löytyy tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja OMT-fysioterapian lisäksi lantionpohjan fysioterapiasta, psykofyysisestä fysioterapiasta, alaraajafysioterapiasta sekä kipufysioterapiasta.

- Fysioksen arvot kohtaavat oman toimintamme arvoja. On hienoa nähdä, kuinka fysioterapia kehittyy ja kasvaa ja haluamme olla kehityksessä ja Fysioksen kasvutarinassa mukana. Uskon, että pystymme tarjoamaan jatkossa entistä monipuolisempaa palvelua, ja arvostamme yhteistyön mahdollisuuksia myös Mehiläisen toiminnan myötä. Olen hyvin tyytyväinen siitä, että Vireuksen fysioterapian liiketoimintakaupan myötä pääsemme kehittämään palveluitamme entistä laajemmin mäntsäläläisten asukkaiden terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi, sanoo Vireuksen perustaja Heli Kallio.

- Fysioksen toiminta perustuu koulutettuun ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Toiminnassamme painottuu terapeutin ja asiakkaan välinen hoitosuhde, joka on ensiarvoisen tärkeä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Vireus fysioterapian osaavat ja ammattitaitoiset terapeutit täydentävät toimintaamme Uudellamaalla, jatkaa Fysioksen johtaja Heikki Tiitinen.

Yrityksen fysioterapiatoiminta jatkuu normaalisti osoitteessa Risto Kallion raitti 2.


Uutinen julkaistu 5.8.2022

Lisää aiheesta