Valinnanvapauskokeilu käynnistyi Hämeenlinnassa

Valtakunnallinen sosiaali- ja terveyspalvelujen valinnanvapauskokeilu on käynnistynyt Hämeenlinnassa torstaina 23.2. Mehiläinen on listautunut palveluntuottajaksi Hämeenlinnan valinnanvapauskokeiluun, joten kaikki Jukolan ja Lammi-Tuuloksen terveyskeskusalueiden asukkaat voivat listautua Mehiläisen Hämeenlinnan Oma Lääkärisi -aseman asiakkaaksi.

Asiakkaaksi listautunut saa Oma Lääkärisi -asemalta julkista terveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä psykiatrisen sairaanhoitajan sekä sosiaaliohjaajan vastaanottopalvelut. Myös vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut kuuluvat pakettiin.

Mehiläisen Oma Lääkärisi -asema sijaitsee Hämeenlinnan Keinusaaressa, osoitteessa Talaskuja 3. Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihalta C-rapun kautta. Asema on auki arkipäivisin maanantaista torstaihin kello 08.00-16.00 ja perjantaisin 08.00-15.00. Ajan varaaminen aseman asiakkaaksi listautuneille onnistuu soittamalla Oma Lääkärisi -aseman numeroon 040 7092 888.


Uutinen julkaistu 24.2.2017